18 Απριλίου, 2024
  • 18 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ:Στόχος η νίκη…Σημαντικό να έχουμε κοντά μας τον κόσμο

ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ:Στόχος η νίκη…Σημαντικό να έχουμε κοντά μας τον κόσμο

By on 19 Φεβρουαρίου, 2020 0 1553 Views

Το δικό του μήνυμα ενόψει του αγώνα με τη Βασιλεία, έστειλε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Μαρίνος Ουζουνίδης.
Για το ότι δεν θα βρίσκεται στον πάγκο: «Σίγουρα είναι διαφορετικό το να βλέπεις το ματς από την κερκίδα αντί από τον πάγκο. Είναι διαφορετική η ενέργεια που δίνεις στους παίκτες. Έχω όμως εμπιστοσύνη στο τιμ, έχουμε δουλέψει πάρα πολύ. Ο πρώτος στόχος είναι να κερδίσουμε το παιχνίδι, και αν το καταφέρουμε χωρίς να δεχτούμε γκολ ακόμα καλύτερα. Είναι μια πολύ καλή ομάδα που μπορεί να μην είναι στην καλύτερη κατάσταση, όμως απέδειξε στη φάση των ομίλων την ποιότητα τους. Και εμείς είμαστε όμως πολύ καλή ομάδα και έχουμε στόχο τη νίκη».
Για το ότι ο πρώτος αγώνας είναι εντός έδρας: «Είναι καλύτερα να παίζεις το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας. Πρέπει όμως να δεχτούμε την κλήρωση. Το πιο σημαντικό είναι να έχουμε τον κόσμο κοντά μας. Είναι ένας έξτρα παίκτης ο κόσμος για την ομάδα. Δίνει μεγάλο κίνητρο και επηρεάζει και τον αντίπαλο. Μπορεί να υπάρχουν τα προβλήματα που υπάρχουν στην Κύπρο όμως όπως και να το κάνουμε, είναι ένα σπουδαίο ματς για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Δεν είναι απλά ένα ματς της Ευρώπης. Να έχουμε την στήριξη που είχαμε και το Σάββατο και τα παιδιά θα τους ανταμείψουν με την παρουσία τους».
Για τους τραυματίες: «Δεν είναι μόνο οι τραυματίες είναι και η τιμωρία του Σάβιτς. Έχουμε κάποια προβλήματα. Από εκεί και πέρα είναι όλοι διαθέσιμοι εκτός τον Εφραίμ και τον Σόουζα. Ο Στάθης είναι μαζί μας και ο Σιγκούρνταρσον είναι μαζί μας. Έχουμε αυτοπεποίθηση από το περασμένο Σάββατο. Δεν πρέπει να μένουμε στους τραυματίες που είναι έξω. Οι παίκτες που είναι μέσα έχουν την ποιότητα να ανταποκριθούν».

Ο Γιώργος Μερκής ανέφερε: «Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια έμπειρη ομάδα. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Είμαστε πανέτοιμοι και με τις οδηγίες του προπονητή μας θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε την πρόκριση».
Για τη δική του παρουσία: «Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Είναι μια μεγάλη πρόκληση για μας. Έχουμε μεγάλο κίνητρο».
Για τον κόσμο: «Δίνει απίστευτη δυναμική στην ομάδα. Τους καλούμε να έρθουν κοντά μας και να μας στηρίξουν. Τους θέλουμε στο πλευρό μας γιατί είναι σημαντικός ο αγώνας και για μας, αλλά και για την Κύπρο».