18 Απριλίου, 2024
  • 18 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Κάθε παιχνίδι και τελικός για την Ανόρθωση…Τώρα ξανά με Σαλαμίνα για το κύπελλο

Κάθε παιχνίδι και τελικός για την Ανόρθωση…Τώρα ξανά με Σαλαμίνα για το κύπελλο

By on 17 Φεβρουαρίου, 2020 0 1442 Views

Για όλα όσα αφορούν την Ανόρθωση μίλησε στον Super Sport fm 104.0 ο εκπρόσωπος τύπου της «Κυρίας» Σάββας Πηλακούτας.

Για το παιχνίδι και τη δύσκολη νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας: «Το παιχνίδι ήταν αντάξιο της ιστορίας και της ποιότητας των δύο ομάδων. Έγιναν πολλές μονομαχίες, είχε πάθος ένταση και έτσι το περιμέναμε. Λέγαμε ότι ήταν δύσκολο και ταυτόχρονα σημαντικό. Έτσι περιμένουμε να είναι όλα, κάθε παιχνίδι θα είναι «τελικός», όλες οι ομάδες καίγονται για βαθμούς για τους δικούς τους λόγους. Είναι ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα καθώς σε αυτό το σημείο που βρισκόμαστε όλοι έχουν στόχους δεν υπάρχει ομάδα αδιάφορη. Δίκαια καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη αν και θα μπορούσε η Νέα Σαλαμίνα να πάρει τον βαθμό με τις δύο ευκαιρίες στο φινάλε αλλά ευτυχώς ο Λόρια πραγματοποίησε ξανά εξαιρετικές επεμβάσεις. Σε κάποιο σημείο έβγαλε την μάσκα με ρίσκο να χτυπήσει αλλά και πάλι φώναξε «παρών» και είμαστε χαρούμενοι που έχουμε έναν τέτοιο τερματοφύλακα στην ομάδα μας».

Αυξήσατε και την διαφορά: «Ένα από τα επιπλέον οφέλη της νίκης είναι ότι καταφέραμε να διατηρήσουμε την διαφορά από το ΑΠΟΕΛ και να την αυξήσουμε από την Ομόνοια. Αν κερδίσουμε στα δύο παιχνίδια που απομένουν, η διαφορά αυτή ίσως να είναι καθοριστική ως προς την εξέλιξη του πρωταθλήματος και δεν είναι τυχαίο που ο προπονητής που γνωρίζει από πρωταθλητισμό αναφέρθηκε ειδικά σε αυτό το κομμάτι».

Τώρα παιχνίδι Κυπέλλου και πάλι με τη Νέα Σαλαμίνα: «Προηγείται το παιχνίδι Κυπέλλου και πάλι με τη Νέα Σαλαμίνα. Το είπε και ο προπονητής ότι δεν υπάρχουν και πολλά να κρύψεις σε αυτές τις περιπτώσεις παρά μόνο να παρουσιαστεί η ομάδα στην καλύτερη της μέρα. Είναι ελάχιστες οι μέρες. Στόχος είναι ένα καλύτερο σκορ από το χθεσινό καθώς είναι διπλές αναμετρήσεις. Αναμένω θα είναι διαφορετικό το παιχνίδι ως προς την προσέγγιση με βάσει αυτό που προανέφερα αλλά η δύναμη, το πάθος και η ένταση θα είναι στο ίδιο επίπεδο».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Θα λείψει ο Ρενάτο Μαργκάσα, ενώ πιθανόν να είναι εκτός και ο Εγγλέζου».

Για την παρεξήγηση ανάμεσα σε Γκαλίτσιο και Πουρσαιτίδη: «Έγινε μια μικροπαρεξήγηση στην ένταση του αγώνα, συμβαίνουν αυτά. Το θέμα θεωρείται λήξαν. Είναι δεδομένο ότι η Ανόρθωση εκτιμά άτομα που προσέφεραν στην ομάδα και τέτοιος είναι και ο Σάββας Πουρσαιτίδης. Και οι σχέσεις μας με τη Νέα Σαλαμίνα είναι εξαιρετικές. Σε τέτοιες περιπτώσεις όσοι αναφέρονται σε τέτοια συμβάντα να το κάνουν λέγοντας τα πραγματικά γεγονότα και όχι να δημιουργούν εντυπώσεις».