26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Έκπληκτη η ΑΕΛ για την αντίδραση της Ομόνοιας για τη διαιτησία

Έκπληκτη η ΑΕΛ για την αντίδραση της Ομόνοιας για τη διαιτησία

By on 17 Φεβρουαρίου, 2020 0 1410 Views

Για όλα όσα αφορούν την ΑΕΛ μίλησε στον Super Sport fm 104.0 ο διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος των «γαλαζοκιτρίνων» Θεόδωρος Αντωνίου.

Για την ισοπαλία με την Ομόνοια: «Είμαστε απογοητευμένοι. Αν πήγαινε κανείς στα αποδυτήρια θα έβλεπε την απογοήτευση γιατί θέλαμε να κερδίσουμε χωρίς να εννοώ ότι ήταν εύκολο παιχνίδι. Παίζαμε με μια ομάδα που είναι συνεχώς στις υψηλές θέσεις του πίνακα αλλά θέλαμε πολύ τη νίκη. Δεν ήρθε αλλά προχωράμε. Σε δύο μέρες έχουμε μπροστά μας τον επαναληπτικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ».

Η ΑΕΛ δείχνει μια σταθερότητα το τελευταίο διάστημα: «Έχουμε συνεχώς δύσκολα παιχνίδια τον τελευταίο μήνα και σε γενικές γραμμές τα πήγαμε καλά. Βέβαια υπάρχει η κακή παρένθεση στην Πάφο που δεν μείναμε ικανοποιημένοι. Τους είπαμε πολλές φορές μπράβο τους ποδοσφαιριστές το τελευταίο διάστημα και το παιχνίδι στην Πάφο ήταν η μοναδική κηλίδα. Έχουμε τις δυνατότητες να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και μακάρι να έχουμε και τα αποτελέσματα που θέλουμε. Υπάρχει καλή ψυχολογία, πίστη στις δυνατότητες της ομάδας».

Για την διαιτησία και για τα όσα λέχθηκαν στην διάσκεψη τύπου των δύο προπονητών: «Με κάθε σεβασμό προς τον κάθε ένα που έχει δικαίωμα να εκφράζει την άποψη του, θεωρώ ότι υπήρχαν δύο λάθη. Το ένα στο α΄ ημίχρονο κατά της ομάδας μας και το στο β΄ ημίχρονο κατά της Ομόνοιας. Δεν θεωρώ ότι η χθεσινή διαιτησία άξιζε τόσου σχολιασμού, πραγματικά παραξενεύτηκα την ώρα των δηλώσεων αλλά είναι δικαίωμα του καθενός να εκφράζει την άποψη του».

Για τους ξένους διαιτητές: «Για εμένα δεν έχει σημασία αν είναι ξένοι οι Κύπριοι αλλά σημασία έχει να παίζεται το παιχνίδια και αν γίνονται λάθη να μην πιστεύουμε ότι υπάρχει κάτι από πίσω. Στα τελευταία παιχνίδια δεν συμβαίνει αυτό. Και στο Κύπελλο είχαμε μια φάση που αν ήταν Κύπριος ο διαιτητής θα ήταν διαφορετικό το συναίσθημα μας. Είναι και λιγότερα τα λάθη με τους ξένους, να το λέμε αυτό. Είναι ευκαιρία για τους Κύπριους νε ξεκουραστούν γιατί είχαν δύσκολα παιχνίδια με πίεση και να δουν και πώς σφυρίζουν οι ξένοι. Αυτό θα βοηθήσει. Είδαμε τον διαιτητή πόσο εύκολα σφύριξε το φάουλ στο πάτημα στον Αντρέ Τεσέιρα, εκεί φαίνεται η διαφορά, το είδε το πάτημα, το σφύριξε έγκαιρα και ήταν κάτι που ίσως να ξέφευγε από τους Κύπριους. Μείναμε έκπληκτοι από την αντίδραση, Τι να πει για παράδειγμα ο προπονητής μας για το ματς του α΄ γύρου με την Ομόνοια».

Για την κατάσταση του Καστανιάγα: «Ανησυχούμε πολύ με την κατάσταση του Κσαστανιάγα, θα περάσει από εξετάσεις. Είναι μυϊκό το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί».