20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΚΕΡΚΕΖ:Όλοι ήμασταν στο γήπεδο και βλέπαμε.Η ΑΕΛ ήταν καλύτερη.Δεν είναι μπαλέτο, παίζουμε ποδόσφαιρο.(απάντηση στον Μπεργκ)

ΚΕΡΚΕΖ:Όλοι ήμασταν στο γήπεδο και βλέπαμε.Η ΑΕΛ ήταν καλύτερη.Δεν είναι μπαλέτο, παίζουμε ποδόσφαιρο.(απάντηση στον Μπεργκ)

By on 16 Φεβρουαρίου, 2020 0 1426 Views

Μετά το τέλος του αγώνα με την Ομόνοια, ο προπονητής της ΑΕΛ δήλωσε τα ακόλουθα, απαντώντας ουσιαστικά και στον Χένινγκ Μπεργκ.
«Γι’ αυτά που είπε ο προπονητής της Ομόνοιας, θα μπορούσε να έβλεπε κόκκινη και η Ομόνοια για το χτύπημα στον Μεντόγεβιτς. Με όλο τον σεβασμό προς τον αντίπαλο προπονητή αλλά όλοι ήμασταν στο γήπεδο και βλέπαμε. Είδα την ομάδα μου να ήταν πολύ καλύτερη από την Ομόνοια στο α΄ μέρος. Δεν είναι μπαλέτο, παίζουμε ποδόσφαιρο. Αν πάμε πίσω βλέποντας τα παιχνίδια που ήταν όλα εναντίον μας θα ήμασταν πολύ κοντά στην βαθμολογία. Δεν φάνηκε σε κανένα σημείο η Ομόνοια να ήταν καλύτερη από εμάς και ιδιαίτερα στο α΄ ημίχρονο. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου στον κόσμο που ήρθε να μα στηρίξει. Να το ξεχάσουμε γρήγορα καθώς έχουμε μπροστά μας παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Σέβομαι την άποψη του αντίπαλου προπονητή αλλά έχω την δική μου άποψη. Έπαιξε και στην Αγγλία και ξέρει πόσο σκληρά είναι τα παιχνίδια. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Καλή συνέχεια στην Ομόνοια και ευχαριστώ ξανά τον κόσμο μας για την υποστήριξη».