25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Σε 10 μέρες τα χαλάσαμε …αλλά δεν τα παρατάμε

ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Σε 10 μέρες τα χαλάσαμε …αλλά δεν τα παρατάμε

By on 15 Φεβρουαρίου, 2020 0 1840 Views

Έντονα απογοητευμένος ήταν ο προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή, μετά την ήττα με 4-1 από το ΑΠΟΕΛ.

“Να καλωσορίσω τον Μαρίνο Ουζουνίδη ξανά πίσω στην Κύπρο και να του δώσω συγχαρητήρια για τη νίκη. Ήθελαν και οι δύο ομάδες πάρα πολύ τη νίκη, ένα παιχνίδι ντέρμπι. Κατάφερε και προηγήθηκε το ΑΠΟΕΛ στο πρώτο ημίχρονο που δεν είχε αρκετό ρυθμό όπως στο β΄ ημίχρονο. Καταφέραμε και κάναμε κάποια πράγματα στο ημίχρονο και πήραμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Καταφέραμε και σκοράραμε. Σίγουρα γνωρίζαμε πολύ καλά όταν μπήκε μέσα ο Τάμαρι τις κινήσεις του. Ήταν ένα ματς όποιος έβαζε το 2ο γκολ θα κέρδιζε. Καταφέραμε… από μια φάση που μπορέσαμε να αποφύγουμε, να δεχθούμε το δεύτερο γκολ. Από κει και πέρα δεν επιτρέπεται να σταματά οποιοσδήποτε και να δέχεται η ομάδα ακόμα δύο γκολ η ομάδα στις καθυστερήσεις. Σίγουρα αυτό μας προβληματίζει. Πρέπει να συνεχίσουμε, την Τετάρτη έχει κύπελλο να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα”.

Για το αν είναι εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος ο Απόλλωνας: “Αυτή τη στιγμή έχουμε αρκετό δρόμο μπροστά μας να καλύψουμε κάποια πράγματα. Δεν τα παρατάμε. Θα προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος. Θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε προβλήματα σε όλους. 
Έχουν μεγαλώσει οι αποστάσεις, βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, αλλά εδώ και 10 μέρες τα έχουμε χαλάσει όλα…”

Για το τι πάει λάθος: “Δεν μπορείς να πηγαίνεις πίσω. Χάσαμε τέσσερα παιχνίδια. Πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα για να μην χαθεί εντελώς η χρονιά και όπου μας βγάλει”.