26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024

Πάνοπλη στην έδρα της θα είναι αλλιώς η Κυρία!

By on 15 Φεβρουαρίου, 2020 0 1238 Views

Καιρός για επιστροφή στις νίκες και μέσα στο Α.Ππαδόπουλος η Ανόρθωση είναι αποφασισμένη να δείξει αντίδραση και να κλείσει την παρένθεση των άσχημων εμφανίεσων και των αρνητικών αποτελεσμάτων. Το Χ με το ΑΠΟΕΛ και η ήττα από τον Ολυμπιακό δεν κατέβασαν την Κυρία από την κορυφή αλλά δεν της επέτρεψαν να αυξήσει την διαφορά . Άσχετα αν για τις δυο απώλειες έχει ευθύνη ο διαιτητής Β.Δημηρίου(δυο πέναλτι δεν έδωσε στη Ανόρθωση κόντρα στο ΑΠΟΕΛ ενώ οι κότρινες σε αυτό το ματς άφησαν την ομάδα του Κετσπάγια χωρίς μεσαία γραμμή στον αγώνα με τον Ολυμπιακό) η Ανόρθωση πέρασε περίοδο αγωνιστικής κάμψης και κούρασης. Τώρα αρχίζει μια νέα απαιτητική σειρά αγώνων στο πρωτάθλημα και κύπελλο και η Ανόρθωση είναι υποχρεωμένη να συνέλθει και να αρχίσει αντεπίθεση…για παραμονή στην κορυφή για να μπεί με πλεονέκτημα στην μάχη της δεύτερης φάσης.

Ο Κετσπάγια και οι παίκτες του είναι πανέτοιμοι για το ντέρμπι της Αμμοχώστου κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα. Την Κυριακής, στις 17:00(Cablenet ), στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία. Το θετικό για την τεχνική ηγεσία είναι ο Ρενάτο Μαργκάσα αποτελεί τη μοναδική απουσία στο πλάνο. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι και αποφασισμένοι να οδηγήσουν την ομάδα στην επιστροφή στις επιτυχίες.
Όσον αφορά το αρχικό σχήμα, ο Λόρια θα πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια. Στα δύο άκρα της αμυντικής γραμμής θα είναι οι Γκαλίτσιος και Σελίν, με τους Βργκοτς και Σίλντενφελντ να συνθέτουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στη μεσαία γραμμή πιθανότατα να επιστρέψουν οι Κωστάκης Αρτυματάς και Νταουσβίλι, αφήνοντας στον πάγκο τους Ιωάννου και Βασιλακάκη. Ο Ράγιος θα έχει ρόλο επιτελικού μέσου. Στα άκρα της επιθετικής γραμμής, Χριστοφή και Καλτσάς αναμένεται να πάρουν φανέλα βασικού εκτός αν προτιμηθεί ο Οκριασβίλι. Στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να επιστρέψει ο Κατσαράβα.