29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΝΟΡΘΩΣΗ:Καθαρό ποδόσφαιρο με στήριξη στους καλούς Κύπριους και ξένους διαιτητές

ΑΝΟΡΘΩΣΗ:Καθαρό ποδόσφαιρο με στήριξη στους καλούς Κύπριους και ξένους διαιτητές

By on 14 Φεβρουαρίου, 2020 0 2446 Views

Για όλα τα θέματα που αφορούν την Ανόρθωση, μίλησε στον Super Sport FM 104.0, μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της «Κυρίας», Σάββας Πηλακούτας.
Για το ντέρμπι με τη Νέα Σαλαμίνα: «Είναι ένα ντέρμπι, ένα δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι. Η Νέα Σαλαμίνα είναι μια πολύ καλή ομάδα και αναμένουμε πως θα είναι ψηλός ο βαθμός δυσκολίας. Για αυτό κάναμε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας. Τους θέλουμε κοντά μας, θέλουμε τη στήριξη τους για να παίξουν καθοριστικό ρόλο στο να πάρουμε τη νίκη».
Για τη δυναμική της Ανόρθωσης στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»: «Βρισκόμαστε στην πρώτη θέση. Έχουμε την καλύτερη επίθεση, την καλύτερη άμυνα, τις περισσότερες νίκες και τις λιγότερες ήττες. Κάθε παιχνίδι που ακολουθεί είναι σημαντικό».
Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Ο μοναδικός που είναι εκτός, είναι ο Ρενάτο Μαργκάσα».
Για τα όσα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο μας: «Πλέον όλες οι υποθέσεις είναι στα χέρια της αστυνομίας και της πολιτείας. Σαφώς και μας προβληματίζουν όλα αυτά. Πάντοτε πρόθεση μας είναι ένα έχουμε καθαρό ποδόσφαιρο. Είμαστε πρεσβευτές του ευ αγωνίζεσθαι. Ευελπιστούμε ότι θα έρθει η στιγμή που το μόνο που θα μας απασχολεί θα είναι το αγωνιστικό κομμάτι».
Για τους ξένους διαιτητές: «Αν είναι ένας τρόπος που θα βοηθήσει στη μείωση της προκατάληψης και της καχυποψίας, που υπάρχει και όχι άδικα, ας είναι. Η θέση μας είναι η στήριξη των καλών Κυπρίων διαιτητών. Τους υποστηρίξαμε τους Κύπριους διαιτητές. Το ίδιο θα κάνουμε και με τους ξένους. Όπως βλέπουμε, έρχονται διαιτητές από χώρες που θέλαμε και εμείς όπως η Ελβετία».