Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

ΚΛΑΦΟΥΡΙΤΣ:δεν είναι εύκολο να παίζουν κάτω από τέτοια πίεση

Φεβρουάριος 14, 2020
2307 Views
0 Comments
ΚΛΑΦΟΥΡΙΤΣ:δεν είναι εύκολο να παίζουν κάτω από τέτοια πίεση

Ο Ντίαν Κλάφουριτς στάθηκε στην πίεση που είχαν οι παίκτες του για το παιχνίδι, και έδωσε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό τονίζοντας πως θα ήταν πιο δίκαιη η ισοπαλία.

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη του. Είμαι λυπημένος για τους παίκτες μου, αφού δεν είναι εύκολο να παίζουν κάτω από τέτοια πίεση. Το προσπαθήσαμε όλη την εβδομάδα, να φύγει αυτή η πίεση από εμάς, όμως δεν τα καταφέραμε και αυτό φάνηκε. Τα έδωσαν όλα οι παίκτες μου στο γήπεδο, όμως δεν ήμασταν τόσο απαιτητικοί στο α’ ημίχρονο. Διορθώσαμε τακτικά κάποια πράγματα στο β’ ημίχρονο και θεωρώ πως ήταν ένα παιχνίδι πάθους και δύναμης. Επίσης, νομίζω πως θα ήταν πιο δίκαιη η ισοπαλία στο παιχνίδι. Και το γκολ που δεχθήκαμε, ήρθε από δικό μας λάθος. Εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια που κάνουμε για παραμονή στην κατηγορία, καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό».

Για το γεγονός πως υπήρχε πίεση στην ομάδα αυτή την εβδομάδα ανέφερε: «Είναι πιο εύκολο να παίζεις με την Ομόνοια παρά με τον Ολυμπιακό. Παίζαμε στην έδρας μας, είναι μια ομάδα που θα παλέψουμε και στον επόμενο γύρο. Η πίεση ήταν αρκετή, είναι πολύ απλό».

Comments are closed.