20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΑΦΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ 3-2:Με χέρια -πόδια και λάθη της διαιτησίας δραματικό παιχνίδι…

ΠΑΦΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ 3-2:Με χέρια -πόδια και λάθη της διαιτησίας δραματικό παιχνίδι…

By on 12 Φεβρουαρίου, 2020 0 2056 Views

Σε δραματικό εξελίχθηκε το παιγνίδι στο Στέλιος Κυριακίδης όπου τελικά η Πάφος ήταν η νικήτρια στο παιχνίδι που συνεχίστηκε από το 2΄ κόντρα στον Απόλλωνα για την 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta. Το συγκρότημα του Κάμερον Τόσακ επικράτησε με 3-2 στο «Στέλιος Κυριακίδης» , δίνοντας συνέχεια στην εξαιρετική πορεία των τελευταίων βδομάδων. Τα γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσουν λόγω χεριών που προηγήθηκαν και δυο πέναλτι που δεν δόθηκαν στον Απόλλωνα διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα σε ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι .Η Πάφος μπορεί με αυτή τη νίκη να λέπει και την πρώτη εξάδα ενώ ο Απόλλωνας με την τρίτη συνεχόμενη ήττα έμεινε 8 βαθμούς πίσω από την κορυφή και θα πάει να πάιξει με το ΑΠΟΕΛ χωρίς τον Γιαννιώτα που αποβλήθηκε στις διαμαρτυρίες για το δεύτερο πέναλτι που εδικαιούτο ο Απόλλωνας σφού έσπρωξε τον διαιτητή.
Δύο φορές πήρε προβάδισμα ο Απόλλωνας με τους Παπουλή (16΄) και Πίττα (45΄+1), όμως η παφιακή ομάδα ισοφάρισε ισάριθμες φορές με την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, με δράστες τους Βα (30΄), Καμπράλ (45΄+2). Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Κυριάκος Αντωνίου στο 74΄.
Με τη νίκη της, η Πάφος έφτασε στους 23 βαθμούς και είναι στο -3 από την 6η θέση. Από την άλλη, η Απόλλωνας δέχτηκε την Τρίτη συνεχόμενη ήττα, παραμένοντας στους 32 βαθμούς και την 4η θέση, αλλά και στο -8 από την κορυφή.
Έντονα παράπονα στον Απόλλωνα για τη διαιτησία του Γιώργου Νικολάου. Κακώς μέτρησε το τρίτο γκολ της Πάφου στο 74΄ αφού ο Αντωνίου έκανε χέρι πριν το γκολ. Οι «γαλάζιοι» είχαν δύο πέναλτι. Στο 86΄ για ανατροπή του Αραγιούρι στον Γιούστε και στο 87΄ για ανατροπή του Λελιούκιν στον Πέδρο. Ακολούθησε η αποβολή του Γιαννιώτα για σπρώξιμο στον διαιτητή. Να σημειωθεί ότι και η φάση του πρώτου γκολ του Απόλλωνα, άρχισε με παράβαση (χέρι) του Σακέτι.

ΓΚΟΛ ΦΣΕΙΣ
87΄ Απευθείας κόκκινη στον Γιαννιώτα για σπρώξιμο στον Γιώργο Νικολάου.
87΄ Ανατροπή του Λελιούκιν στον Πέδρο. Κακώς δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ του Απόλλωνα.
86΄ Σέντρα του Βασιλείου στον κεφαλιά του Πίττα, απέκρουσε ο Αντωνίου. Στην ίδια φάση έπρεπε να δοθεί πέναλτι υπέρ του Απόλλωνα για αντικανονικό μαρκάρισμα στον Γιούστε.
79΄ Ο Πίττας σκόραρε με κεφαλιά, όμως δόθηκε φάουλ για σπρώξιμο στον Αντωνίου.
74΄ ΓΚΟΛ 3-2 Φάουλ του Μπεσάρα, ο Αντωνίου έκανε κοντρόλ με το χέρι και με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. Το γκολ δεν έπρεπε να μετρήσει.
 
56΄ Πέναλτι ζήτησε ο Απόλλωνας σε πτώση του Σαρδινέρο μετά από διεκδίκηση της μπάλας με τον Αντωνίου. Σωστά δεν δόθηκε.

45΄+2 ΓΚΟΛ 2-2 Παράλληλη μπαλιά του Βα στον Καμπράλ, ο οποίος με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.
45΄ +1 ΓΚΟΛ 1-2 Φάουλ του Πέδρο, η μπάλα στρώθηκε στον Πίττα, ο οποίος με σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή, έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

30΄ ΓΚΟΛ 1-1 Εξαιρετικός συνδυασμός των γηπεδούχων, ο Καμπράλ έστρωσε στον Βα, ο οποίος με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

16΄ ΓΚΟΛ 0-1 Λάθος στην άμυνα της Πάφου, ο Παπουλής με ωραίο πλασέ από το ύψος της περιοχής, έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. Στην αρχή τη φάσης, ο Σακέτι έκανε κοντρόλ με το χέρι και θα έπρεπε να σφυριχθεί φάουλ υπέρ της Πάφου.

ΠΑΦΟΣ (Κάμερον Τόσακ):
 Πέτρου, Σιρόκ, Αντωνίου, Αραγιούρι, Παναγιώτου, Γουίλιαμς (2΄ Λαφράνς), Μπεσάρα, Πανός, Βα, Πάντσεον (2΄ Λελιούκιν), Καμπράλ (57΄ Γκοντάρντ)
Στον πάγκο: 
Ρέινολντς, Ολιβέρο
ΑΠΟΛΛΩΝ (Σωφρόνης Αυγουστή): Μολ, Σελίμοβιτς, Σάλαϊ, Αντωνιάδης (53΄ Περέιρα), Σαρδινέρο (73΄ Βασιλείου), Αγκίρε (53΄ Γιούστε), Σακέτι, Πέδρο, Γιαννιώτας, Παπουλής, Πίττας
Στον πάγκο: 
Δημητρίου, Φλουρής, Χαραλάμπους, Τσολάκης

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: 
Γιώργος Νικολάου (Μάριος Δημητριάδης – Ευαγόρας Ευαγόρου), 4ος: Κωνσταντίνος Φελλάς, Παρ.: Μάριος ΤσαγγάρηςΚΙΤΡΙΝΕΣ: Λαφράνς (3η), Καμράλ / Αντωνιάδης, Σακέτι, Σαρδινέρο, Σάλαϊ, Αυγουστή ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Γιαννιώτας ΓΗΠΕΔΟ: «Στέλιος Κυριακίδης»
ΘΕΑΤΕΣ: 600