25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • H AEΛ βλέπει μόνο ΑΕΚ…Δεν έχει χρόνο για απογοήτευση

H AEΛ βλέπει μόνο ΑΕΚ…Δεν έχει χρόνο για απογοήτευση

By on 11 Φεβρουαρίου, 2020 0 1658 Views

Η εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ, Αριάδνη Γενεθλίου, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για την ήττα από την Πάφο και το κρίσιμο παιχνίδι κυπέλλου της Τετάρτης με την ΑΕΛ.

«Όλοι είχαμε πει πριν από την έναρξη του αγώνα, πως για να έχει ουσία η νίκη με τον Απόλλωνα, έπρεπε να κερδίσουμε και την Πάφο. Δεν το κάναμε. Από εδώ και πέρα πρέπει να το αφήσουμε πίσω. Δεν ήταν για εμάς ότι καλύτερο αυτό το παιχνίδι και δεν υπάρχει και ο χρόνος για να σταθούμε πάνω σε αυτό το κομμάτι», ανέφερε αρχικά για την ήττα στην Πάφο.
Για το ματς κυπέλλου με την ΑΕΚ: «Είναι ένα ντέρμπι. Εμείς έχουμε στραμμένα τα βλέμματά μας στο θεσμό. Θέλουμε να πάμε όσο το δυνατόν πιο μακριά γίνεται. Σαφώς και θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η ομάδα ξέρει πώς να το διαχειριστεί και ελπίζουμε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που θα μας δίνει προβάδισμα για τον επαναληπτικό».
Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Ο Γκοντάλ είχε προπονηθεί κανονικά χθες. Εκτός θα είναι ο Τόρες που είναι στο εξωτερικό. Δεν υπάρχει άλλη απουσία».
Για την αγωνιστική των εκπλήξεων: «Κανένα παιχνίδι δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο. Αυτό αποδεικνύει αυτή η αγωνιστική. Δεν θυμάμαι να έχει επαναληφθεί κάτι τέτοιο. Και είναι αυτό που λέγαμε, ότι αυτή η σεζόν είναι πολύ δύσκολη».