24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ο Εθνικός εκμεταλεύτηκε την πίεση της Ομόνοιας.Νίκη ψυχολογίας

Ο Εθνικός εκμεταλεύτηκε την πίεση της Ομόνοιας.Νίκη ψυχολογίας

By on 10 Φεβρουαρίου, 2020 0 4210 Views

Για την τεράστια νίκη του Εθνικού επί της Ομόνοιας μίλησε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας της Άχνας Γιάννος Δημοσθένους.
«Εμείς ξέραμε ότι η Ομόνοια ήταν σε πολύ καλή κατάσταση και ήθελε να ανέβει στην κορυφή. Διαχειριστήκαμε πολύ καλά το παιχνίδι, το προπονητικό τιμ δούλεψε αρκετά και πήραμε ένα σπουδαίο διπλό, κυρίως για το ψυχολογικό κομμάτι. Ψάχναμε μια νίκη στα τελευταία ματς, ήμασταν κοντά και αυτό μας δίνει δύναμη για την δύσκολη συνέχεια» είπε αρχικά στον Super Sport fm 104.0 και πρόσθεσε:
«Τώρα που ο κόουτς είχε χρόνο να δουλέψει κατανόησαν και οι ποδοσφαιριστές τον τρόπο με τον οποίο θέλουν να δουλέψουν. Η ομάδα πήγε και με απώλειες στο ΓΣΠ σημαντικές και αυτοί που έπαιξαν απέδειξαν ότι έχουμε βάθος. Ήταν τρεις απουσίες σημαντικές».
**«Το να παίζεις με την Ομόνοια είναι μεγαλύτερο κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές. Υπήρχε πίεση στον αντίπαλο μας και αυτό φάνηκε στο γήπεδο. Το εκμεταλλευτήκαμε 100% αυτό και γι’ αυτό καταφέραμε να πάρουμε αυτό το μεγάλο αποτέλεσμα. Μεταφέραμε στους ποδοσφαιριστές ότι η πίεση δεν είναι στην μεριά μας αλλά στην Ομόνοια. Με τον δικό του τρόπο ο προπονητής κατάφερε να ανεβάσει ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές μας».
Αντιδράσατε σωστά και μετά το γκολ της Ομόνοιας: «Εκτός του ότι αντιδράσαμε αμέσως μετά το γκολ της Ομόνοιας, το διαχειριστήκαμε σωστά και στην συνέχεια το ματς. Θα μπορούσαμε να βάλουμε και τρίτο γκολ. Πήγαμε στο ΓΣΠ για να παίξουμε ποδόσφαιρο. Ήταν σημαντικό που συνδυάσαμε και καλή εμφάνιση και νίκη επί ενός μεγάλου αντιπάλου».