20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024

Καυτό δεκαήμερο για την ΑΕΚ

By on 10 Φεβρουαρίου, 2020 0 2526 Views

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου μίλησε στον Super Sport fm 104.0 για τη νίκη στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ και για την συνέχεια που φέρνει αντίπαλο την ΑΕΛ στο Κύπελλο.
Για την μεγάλη νίκη στο ντέρμπι επί του ΑΠΟΕΛ:
 «Η νίκη ήρθε στο πιο κατάλληλο σημείο. Η ομάδα είχε μια ανοδική τροχιά, ήρθε το κακό αποτέλεσμα στο Παραλίμνι και ψάχναμε τον τρόπο να δώσουμε απαντήσεις. Πέραν από τρεις βαθμούς αυτή η νίκη δίνει και όλα τα υπόλοιπα, ψυχολογία και ώθηση ενόψει της συνέχειας. Όταν κερδίζεις και χάνουν βαθμούς όλοι οι άλλοι είναι σημαντικό αυτό»
Πλησιάσατε πολύ και στην 4η θέση: «Ο στόχος δεν αλλάζει, κοιτάζουμε την ομάδα μας, τα δικά μας αποτελέσματα και στοχεύουμε πάντα στους τρεις βαθμούς. Ήταν σημαντική η νίκη αλλά δεν θεωρούμε ότι πετύχαμε κάτι ακόμα. Ήταν σημαντική η νίκη καθώς μπαίνουμε σε ένα καυτό 10ήμερο με δύο ματς Κυπέλλου και ενδιάμεσα παιχνίδια πρωταθλήματος».
Για το παιχνίδι Κυπέλλου που ακολουθεί με την ΑΕΛ: «Το εισιτήριο για τα ημιτελικά θα κριθεί στην «Αρένα» αλλά θέλουμε να βάλουμε τις βάσεις. Θέλουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη στο Τσίρειο»
Για την παρουσία στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ: «Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα ήταν πολύ καλή και πετύχαμε και το γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε εξαιρετική ανασταλτική λειτουργία, δεν κινδυνέψαμε από τον αντίπαλό. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να κρατήσουμε. Πάμε να παίξουμε ένα ντέρμπι σε μια άλλη διοργάνωση, ο βαθμός δυσκολίας είναι υψηλός. Αυτό το παιχνίδι βλέπουμε και μετά θα κοιτάξουμε το παιχνίδι με την Δόξα».
Τα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει ΑΕΛ: «Επιστρέψει ο Τάντι, περιμένουμε εντός της ημέρας να περάσει από εξετάζεις ο Φερνάντεζ και περιμένουμε τον Γιάννου και τον Γκρασία. Θα είναι εκτός ο Άμπρααμ».