24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Θέριεψε και η Δόξα.Με τον Καλό υπέταξε την μέτρια Ν.Σαλαμίνα

Θέριεψε και η Δόξα.Με τον Καλό υπέταξε την μέτρια Ν.Σαλαμίνα

By on 10 Φεβρουαρίου, 2020 0 10597 Views

Η Δόξα δεν μπορούσε να μείνει μακριά από την έκλπηξη σε αυτή την εκπληκτική αγωνιστική που οι ομάδες του κάτω διαζώματος κέρδισαν τις ομάδες της πρώτης εξάδας.Με γκολ του Καρλίτος σε μια φάση που η άμυνα της Ν.Σαλαμίνας απλά παρακολουθούσε με τα μάτια τους παίκτες της Δόξας,κέρδισε 1-0 στο Αμμόχωστος και παρέμεινε ζωντανή στη μάχη για τη σωτηρία.Οι ερυθρόλευκοι έχασαν την ευκαιρία να κερδίσουν και να πατήσουν στην πρώτη εξάδα.Έχασαν τον αγώνα έχοντας μέτρια εμφάνιση και δέχθηκαν τις αποδοκιμασίες των οπαδών τους που περίμεναν καλύτερη εμφάνιση και νίκη που θα ανέβαζε την ομάδα τους στην έκτη θέση μετά την χθεσινή ήττα της ΑΕΛ.

Με αυτή τη νίκη, η Δόξα έφτασε στους 11 βαθμούς, μειώνοντας στους 7 βαθμούς τη διαφορά από την 10η θέση που οδηγεί στην παραμονή. Από την άλλη, η Νέα Σαλαμίνα με 24 βαθμούς παραμένει στην 7η θέση, με τους «ερυθρόλευκους» να σπαταλούν μια μεγάλη ευκαιρία για να μπουν ξανά στην 6άδα, μετά την ήττα της ΑΕΛ στην Πάφο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 1΄ της έσβησαν τα φώτα και χρειάστηκε να περάσουν 23 λεπτά για να επαναρχίσει κανονικά ο αγώνας.

74΄ ΓΚΟΛ 0-1 Ατομική ενέργεια του Παπαφώτη, έκανε την μπαλιά στην περιοχή, με τον Καρλίτος να σκοράρει με κοντινό σουτ στην κλειστή γωνία του Κίσσα αφού η άμυνα της Ν.Σαλαμίνας αδράνησε και οΊταλο με το στήθος έστρωσε την μπάλα στον σκόρερ .

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ (Σάββας Πουρσαϊτίδης): Κίσσας, Χριστοφόρου, Φουστάρ, Λαμπό, Ρομάν (77΄ Σιαθάς), Κορέια, Μαριάνοβιτς, Κωστή (46΄ Ρέινολντς), Ελουντού (60΄ Τέλφερ), Σίμπσον, Κίνγκσλεϊ
Στον πάγκο:
 Βεσελόφσκι, Μπαραβίκας, Ροντρίγκες, Μαουρίτσιο, Παναγή, ΝικολάουΔΟΞΑ (Έντουαρντ Ερανοσιάν): Γκράσα, Μέσκα (84΄ Ασαμόα), Ντερβίτ, Χριστοφή, Μιντίκκης, Μπόλιεβιτς, Τραϊτσέφσκι, Παπαφώτης, Ζε Βαλέντε (41΄ Καρλίτος), Ζορζίνιο (72΄ Λουίς Κάρλος), Ίταλο
Στον πάγκο: 
Γκρεμσλ, Γιούτριτς, Φασουλιώτης, Μιχαήλ, Χαραλάμπους, Νελσίνιο
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: 
Ροβέρτος Κώστα (Ανδρέας Μιχαηλίδης – Μιχάλης Μαρίνου), 4ος: Ανδρέας Αργυρού, Παρ.: Ανδρέας Ξάνθου
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κωστή / Ντερβίτ ,Καρλίτος
ΓΗΠΕΔΟ: 
«Αμμόχωστος»
ΘΕΑΤΕΣ: 500