29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Άλλαξαν τα δεδομένα στην Ένωση.Τώρα η σκέψη στην Πάφο

Άλλαξαν τα δεδομένα στην Ένωση.Τώρα η σκέψη στην Πάφο

By on 10 Φεβρουαρίου, 2020 0 6440 Views

Ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου της ΕΝΠ Κωνσταντίνος Φάνου μίλησε για την τεράστια νίκη επί του Απόλλωνα και για την συνέχεια.

Για την μεγάλη νίκη επί του Απόλλωνα: «Οι περισσότεροι πίστευαν μετά τα αποτελέσματα του Σαββάτου ότι η Ομόνοια και ο Απόλλωνας θα έπαιρναν τις νίκες. Ήταν μια τεράστια νίκη και μετά από 13 χρόνια σπάσαμε την παράδοση. Θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερη παρουσία αλλά με βάσει τα δεδομένα, τον αντίπαλο και τις απουσίες που είχαμε ήταν μεγάλη η νίκη».
Τι άλλαξε στην ομάδα; «Το σημαντικό είναι ότι πλέον η ομάδα δεν τα παρατάει. Παραμένει πιστή στο πλάνο και διεκδικεί αυτά που μπορεί με βάσει τις δυνατότητες της. Θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».
Η Ένωση άρχισε να αλλάζει εικόνα στο γήπεδο: «Είμαστε η μοναδική ομάδα που στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια δεν έχει ηττηθεί. Κάναμε τρεις προσθήκες, δύο κεντρικούς αμυντικούς που είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές και έδεσαν μεταξύ τους και τον Μπεράτ Σαντίκ που μπορεί με τον Ρουσιά να δημιουργήσει μια πολύ καλή επιθετική γραμμή».
Τα δεδομένα άρχισαν να αλλάζουν στην βαθμολογία και τώρα έχετε το παιχνίδι με την Πάφο: «Αν μας έλεγε κάποιος ότι σε τόσο διάστημα θα βρισκόμασταν στην τρίτη θέση από το τέλος θα δυσκολεύουν να το πιστέψω. Νίκησε και η Πάφος και ο Ολυμπιακός και ο Εθνικός και αν δεν κερδίζαμε θα μέναμε πίσω. Δεν είναι καθοριστικό το παιχνίδι με την Πάφο αλλά σημαντικό. Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας, θέλουμε και τον κόσμο στο πλευρό μας».
Τα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει Πάφου: «Επιστρέφουν Ριέρα και Σπόλιαριτς. Ο Βαλλιάνος δεν μπόρεσε να αγωνιστεί και ελπίζουμε από την Τετάρτη να μπει κανονικά, οι υπόλοιποι είναι στην διάθεση του προπονητή» τόνισε στον Super Sport fm 104.0 ο Κ.Φάνου