26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Mπαμ και η Ένωση στο Τσίρειο.Ο Βαρέλα εκτέλεσε τον Απόλλωνα που δεν βρήκε δίκτυα

Mπαμ και η Ένωση στο Τσίρειο.Ο Βαρέλα εκτέλεσε τον Απόλλωνα που δεν βρήκε δίκτυα

By on 9 Φεβρουαρίου, 2020 0 10066 Views

Η Ένωση Νέων Παραλιμνίου ήταν η μεγάλη νικήτρια στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο για την 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta.
Οι «βυσσινί» επικράτησαν με 1-0 του Απόλλωνα και έδωσαν συνέχεια στην εντυπωσιακή πορεία των τεσσάρων τελευταίων αγώνων. Σε αυτό το διάστημα μάζεψαν 10 βαθμούς, φτάνοντας στους 18 και στην 9η θέση.
Από την άλλη, ο Απόλλωνας δεν εκμεταλλεύτηκε κανένα από τα δώρα που έκαναν οι τρεις ομάδες που βρίσκονται πιο ψηλά και με 32 βαθμούς παρέμεινε στην 4η θέση.
Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Βαρέλα στο 72΄. Ο Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός εκμεταλλεύτηκε την ιδανική ασίστ του Θεοδώρου και με ωραίο διαγώνιο σουτ εκτέλεσε τον Μολ.
Ο Απόλλωνας δεν ήταν καλός στο πρώτο ημίχρονο, όμως είχε την πιο ξεκάθαρη ευκαιρία στο 43΄ με τον Παπουλή να αστοχεί με πλασέ σε κενή εστία. Στο δεύτερο ημίχρονο άσκησε έντονη πίεση ο Απόλλωνας όμως αντιμετώπισε αθεναρή αντίσταση από την πολυπρόσωπη άμυνα της Ένωσης και είχε πολλές τελικές, αλλά δεν ήταν ουσιαστικός αφού έλειπε το καθαρό μυαλό.

72΄ ΓΚΟΛ 0-1 Μπαλιά του Θεοδώρου στον Βαρέλα, ο Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, με την μπάλα να κατέληξε  στα δίχτυα.

43΄ Ο Πέδρο έκανε παράλληλη μπαλιά στον Παπουλή, ο οποίος σε κενή εστία, εξ επαφής έκανε το πλασέ με την μπάλα να περνά έξω.

17΄ Ο Χάμπος Κυριάκου ανέτρεψε τον Θεοδώρου Οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι με την παράβαση να μην γίνεται αντιληπτή από τον διαιτητή.

ΑΠΟΛΛΩΝ (Σωφρόνης Αυγουστή): Μολ, Νσούε, Γιούστε, Κυριάκου (79΄ Πίττας), Ντένιτς (72΄ Περέιρα), Σακέτι, Πέδρο, Αγκίρε, Ματέι (57΄ Ροσκόπφ), Παπουλής, Μπένσοπ

Στον πάγκο: Δημητρίου, Αντωνιάδης, Βασιλείου, Ψύχας, Σαρδινέρο

ΕΝΠ (Τσεντομίρ Γιανέφσκι): Κλέιμαν, Αμπαρτζουμιάν, Μπάλαζιτς, Μπαρμπόσα, Σταρόκιν, Κοσμάς, Μαϊσουράτζε, Βαρέλα, Ουντόζι (63΄ Ανδρέου), Θεοδώρου (87΄ Αγκίρι), Ρουσιάς (63΄ Σαντίκ)

Στον πάγκο: Πέτρου, Μουλαζίμης, Κουμής, Ροντρίγκες, Κολοκούδιας, Κυριάκου

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τιμόθεος Χριστοφή (Παύλος Γεωργίου – Χαράλαμπος Γεωργίου), 4ος: Κωνσταντίνος Φωτίου, Παρ.: Ανδρέας Δημητρίου

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Πέδρο

ΓΗΠΕΔΟ: Τσίρειο

ΘΕΑΤΕΣ: 1.500