Like

ΟΘΕΛΛΟΣ:Σφαγή,συνέλευση,αντίδραση-αποχή

Φεβρουάριος 9, 2020
3935 Views
0 Comments
ΟΘΕΛΛΟΣ:Σφαγή,συνέλευση,αντίδραση-αποχή

Ανακοίνωση από τον Οθέλλο. Η ομάδα της Αθηαίνου γνωστοποιεί ότι έχει συγκληθεί έκτακτη Γενική Συνέλευση για την Δευτέρα 10/2 ενημερώνοντας παράλληλα ότι η ομάδα Κ19 δεν θα κατεβεί στον σημερινό αγώνα με την Αλκή ως μέτρο αντίδρασης!

Αναλυτικά:

Έκτακτη Γενική Συνέλευση και αποχώρηση U19

Μετά από την έκτακτη συνεδρία του Δ.Σ. του ΟΘΕΛΛΟΥ ΑΘΗΑΙΝΟΥ που ακολούθησε του παιχνιδιού με την Αγία Νάπα και την ανακοίνωση που εκδόθηκε η ομάδα του ΟΘΕΛΛΟΥ ΑΘΗΑΙΝΟΥ πληροφορεί επίσης ότι έχει συγκληθεί έκτακτη Γενική Συνέλευση. Η συνέλευση θα γίνει την Δευτέρα 10/2/2020 και ώρα 20:00 στο οίκημα του σωματείου μας και καλούνται όλα τα μέλη και φίλοι της ομάδας να παρευρεθούν.  
Επίσης  ως πρώτο μέτρο αντίδρασης αποφασίστηκε όπως η ομάδα μας των U19 να μην παρουσιαστεί στον σημερινό αγώνα με αντίπαλο την ομάδα της ΑΛΚΗΣ ΟΡΟΚΛΙΝΗΣ

Προηγήθηκε μακροσκελής ανακοίνωση από τον Οθέλλο μετά την ήττα από την Αγία Νάπα, παιχνίδι στο οποίο η ομάδα της Αθηαίνου είδε τρεις παίκτες της να αποβάλλονται και να χάνει τον αγώνα με πέναλτι στο 99΄.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΣΦΑΓΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΑΙΝΟΥ 

Δυστυχώς σήμερα κάποιοι συνέχισαν ανενόχλητοι το έργο τους με σκοπό να βάλουν ταφόπλακα σε μία ομάδα με 87 χρόνια ιστορίας.

Κατά την διάρκεια της εβδομάδας ειχαμε πάρει επιστολή από την ΚΟΠ οτι στον αγώνα μας με την Αγία Νάπα θα ερχόταν ο αρχιδιαιτητης κος Λαγιεκ μαζί με συνοδό του για να παρακολουθήσει το παιχνίδι.  Του παρείχαμε την κάθε διευκόλυνση σε εξαιρετική θέση για να κάνει την δουλειά του. Με την παρουσία του καθώς και το τηλεοπτικό συνεργείο που απέστειλε η ΚΟΠ ελπίζαμε οτι κάποιοι εντός αγωνιστικού χώρου θα το λάμβαναν υπόψη και θα έκαναν την δουλειά τους αμερόληπτα, όπως θα έπρεπε να την κάνουν και χωρίς την παρουσία τους φυσικά.

Μέχρι το 70ο λεπτό περίπου η ομάδα μας έπαιζε στα ίσα τον αντίπαλο, δημιουργώντας και χάνοντας τις πιο ξεκάθαρες ευκαιρίες. 

Ξαφνικά γύρω στο 70+ ο κύριος Λαγιεκ αποφάσισε να φύγει από το γήπεδο. 

1η απορία.  Μήπως ο κύριος Λαγιεκ γνώριζε τι επρόκειτο να ακολουθήσει και δεν ήθελε να το δει;
2η απορία.  Μήπως ο κύριος Λαγιεκ πήρε οδηγίες ότι ήρθε η ώρα να αποχωρήσει για να γίνει η δουλειά οπως έπρεπε να γίνει;

3η, 4η, 5η απορία κ.ο.κ καλύτερα να μην τις αναφερουμε.

Απλά μια μικρή περιγραφή.  Μέσα σε 10 λεπτά 2η κίτρινη στον ποδοσφαιριστη μας Νίκο Ευθυμίου και  σε λίγο απ ευθειας κόκκινη στον τερματοφύλακα μας Γιώργο Λοΐζου. Δυστυχώς δικαιούμαστε ακόμα μιαν αλλαγή. Λέμε δυστυχώς γιατί με την είσοδο του στο παιχνίδι ο αναπληρωματικός μας τερματοφύλακας Adam Kovac αμέσως δέχθηκε κίτρινη κάρτα για καθυστέρηση. Αν διερωτάστε ποιο ηταν το κερασάκι στην τούρτα θα το μάθετε αμέσως αν και είμαστε σίγουροι οτι όσοι γνωρίζετε το αποτέλεσμα θα καταλάβατε ήδη.  Πέναλτι στο 97′ και κόκκινη στον τερματοφύλακα μας.

Απλά παρακαλούσαμε να χαθεί το πέναλτι για να δούμε επαναληψη και 2ο και 3ο…..

Γνωρίζουμε ότι μας περιμένει βαριά τιμωρία.  Όμως όλοι γνωρίζαμε και τι θα ακολουθούσε μετά το 75′. Δεν μιλάμε εκ του ασφαλούς και δεν γίναμε μετά Χριστόν προφήτες.  Τα λέγαμε στον Παρατηρητή Αγώνα πριν γίνουν. Ας κληθεί να τα αναφέρει.

Κύριοι, είδαμε και ακούσαμε πολλά κατά την διάρκεια της εβδομάδας για εξυγίανση του ποδοσφαίρου.  Η ομάδα μας πλήρωσε βαρύ τίμημα για κάποιες γελοιες αποφάσεις κάποιων «φοστηρων» στο χώρο του ποδοσφαίρου.  Χωρίς υπαιτιότητα, χωρίς να φταίμε σε τίποτα σύμφωνα με την ΟΥΕΦΑ, γιατί κερδίσαμε ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου, μας αποκόπηκαν όλες οι χορηγίες που θα παίρναμε από την ΚΟΠ, ενώ μας ανάγκασαν να πληρώνουμε διαιτησίες κλπ προκαλώντας ζημιά στο σωματείο μας πέραν των €50,000. Ομως η ιστορία μας, μας επέβαλλε να παλέψουμε μέχρι το τέλος ακόμη και ζητιανευοντας για να έχουμε μια αξιοπρεπή παρουσία. Φαίνεται πως κάποιους τους ενοχλεί αυτό.

Αυτή την ώρα ο πρόεδρος με το Δ.Σ. έχουν ως πρώτο θέμα συζήτησης την πιθανη αποχώρηση μας από το πρωτάθλημα.  Αφού η παρουσία μας τους ενοχλεί ίσως να είναι καλύτερα να τους κάνουμε το χατίρι και να φύγουμε από μόνοι μας.  Να αδειάσουμε την γωνιά σε αυτούς που ενοχλούνται και ας βρουν άλλους να ασελγούν πάνω τους.

Κύριοι της Ομοσπονδίας, κύριοι της Διαιτησίας, κύριοι του ποδοσφαίρου, λυπηθείτε επιτέλους τους κόπους και μόχθους κάποιων ανθρώπων,  των ποδοσφαιριστων και των προπονητών.

Τέλος όσοι από το φίλαθλο κοινό διερωτώνται ποιος ηταν ο πρωταγωνιστής σε οσα διαδραματίστηκαν σήμερα στην Αθηαινου, λόγω του ότι δεν τολμούμε να αναφέρουμε το όνομα του, σας λέμε απλά ότι ήταν ο τελευταίος διαιτητής θύμα βομβιστικής επίθεσης, χάρη του οποίου ο Εξοχοτατος Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφέρθηκε σε διεφθαρμένους διαιτητές που πρέπει να αποβληθούν από το χώρο του ποδοσφαίρου,  ενώ για χάρη του διακόπηκαν και όλα τα πρωταθλήματα.

ΚΥΡΙΟΙ. Σας εκλιπαρούμε για το καλό του ποδοσφαίρου. Το βίντεο το έχετε.  Στείλτε αυτούς που πρέπει στα σπίτια τους όσο είναι νωρίς.

Εκ του Δ.Σ.

Comments are closed.