24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024

H AEK δεν επέτρεψε στο ΑΠΟΕΛ…Ο Χέφελ το γκολ της νίκης και κρατά θέση στην εξάδα

By on 8 Φεβρουαρίου, 2020 0 3799 Views

Το γκολ του Χέφελ στο 32ο λεπτό έμελλε να ήταν αυτό που έκρινε το ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και το ΑΠΟΕΛ στην «Αρένα». Η ομάδα της Λάρνακας επικράτησε 1-0, επέστρεψε στις επιτυχίες, ανέβηκε στην 5η θέση και περιμένει να δει τι θα κάνει η ΑΕΛ με την Πάφο την Κυριακή για να δει που θα την βγάλει η 19η αγωνιστική.Το ΑΠΟΕΛ που είχε μέτρια έως κακή εμφάνιση δεν άξιζε κάτι παραπάνω καιμεπχασε την ευκαιρία να πλησιάσει την κορυφή μετά την ήττα της Ανόρθωσης από τον Ολυμπιακό ενω παρέμεινε χωρίς νίκη με αντίπαλο ομάδα της εξάδας.
Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο κινήθηκε στην μετριότητα, σε κανένα του σημείο δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας. Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη στο Α΄ημίχρονο και εκτός από το γκολ έιχε και άλλες προϋποθέσεις για γκολ . Το ΑΠΟΕΛ που έχασε τον Τάμαρι νωρίς ήταν κακό στο Α΄ημίχρονο και μέτριο στο Β΄όπου προσπάθησε αλλά δεν πλησίασε με αξιώσεις την ισοφάριση .Το γκολ του Χέφελ το έδωσε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα της Λάρνακας στην προσπάθεια που κάνει για μια θέση στην πρώτη 6άδα και δεν επέτρεψε στο ΑΠΟΕΛ να εκμεταλλευτεί την ήττα της Ανόρθωσης για να μειώσει την διαφορά από την κορυφή.

Στο 27’ ο διαιτητής Γ.Νικολάου δεν έδωσε πέναλτι στην ΑΕΚ στο χέρι του Χρίστου Γουίλερ. Εκτεθειμένος ο διαιτητής και στη φάση του 75΄ όταν αρχικά ο Ντε Βινσέντι (είχε κίτρινη κάρτα) άνοιξε το χέρι και βρήκε τον Σάστρε και στη συνέχεια ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ ανταπέδωσε με κουτουλιά. Θα έπρεπε να αποβάλει και τους δύο.

ΑΕΚ (Η.Χαραλάμπους): Τόνιο, Τρουγιόλς, Γκολομπάρτ, Γκονζάλεθ, Χέφελ, Φερνάντεζ (34΄ Τετε), Ιωάννου, Σάστρε, Ναράνχο (83΄ Σπόλιαριτς), Ακοράν, Τρισκόφσκι (90΄ Κίβενι).Στον πάγκο οι: Χριστοδούλου, Τούμπας,  Πλάνας, Ράσπας, Στεφάνου.

ΑΠΟΕΛ (Κ.Ινγκεμπρίγκτσεν): Μπέλετς, Βούρος, Ιωάννου, Μακρής (60΄ Μερκής), Γουίλερ, Ματίτς, Γένσεν, Ντε Βινσέντι (77΄ Χαλένιους), Γέφτοβιτς, Τάμαρι (20΄ Βιντιγκάλ), ΠάβλοβιτςΣτον πάγκο: Βάτερμαν,  Γιάκολις, Χάνι, Καλογήρου, Σιέλης,  Σάβιτς

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Χέφελ (3η), Σάστρε, Τρουγιόλς, Γκονζάλεθ, Κίβενι/Ντε Βινσέντι, Μερκής, Γουίλερ, Μάτιτς (3η), Σάβιτς

ΘΕΑΤΕΣ: 3.500

Διαιτητής: Νικολάου Γιώργος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Σωτηρίου Μιχάλης
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Πέτρου Πέτρος
4ος Διαιτητής: Νεοκλέους Νικόλας
Παρατηρητής Διαιτησίας: Αργυρού Μιχάλης