19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024

ΚΕΡΚΕΖ:Πάμε σοβαρά με την Πάφο για να κερδίσουμε

By on 7 Φεβρουαρίου, 2020 0 3077 Views

Ολοκληρώθηκε η δημοσιογραφική διάσκεψη του Ντούσαν Κέρκεζ στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΛ, εν όψει του επερχόμενου αγώνα με την Πάφο την Κυριακή. Από πλευράς ποδοσφαιριστών μίλησε ο Μηνάς Αντωνίου.

ΝΤΟΥΣΑΝ ΚΕΡΚΕΖ
«Ετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι κόντρα στην Πάφο σε ένα καλό και αισιόδοξο κλίμα. Είμαι πολύ χαρούμενος για το πως ανταποκρίνονται οι ποδοσφαιριστές. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που έχει αλλάξει πολύ με τον νέο προπονητή, τον τρόπο που αγωνίζεται. Πιστεύουμε ότι θα χρειαστούμε 100% των δυνάμεων μας για να κερδίσουμε», ανέφερε αρχικά για το παιχνίδι και πρόσθεσε για τα αγωνιστικά:
«Είναι εκτός οι Αγκανοβιτς, Κυριάκου και Γκοντάλ».
Για το κλίμα μετά τον Απόλλωνα: «Μετά από ένα ντέρμπι σίγουρα υπάρχει ενθουσιασμός, όμως έχουμε ήδη αφήσει πίσω το παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Πάμε σοβαρά με την Πάφο για να κερδίσουμε».
Για το πόσοι βαθμοί θα χρειαστούν για να μπει η ομάδα στην εξάδα: «Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Θέλουμε να κερδίσουμε την Πάφο και μετά βλέπουμε».

ΜΗΝΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
«Προερχόμαστε από μία μεγάλη νίκη με τον Απόλλωνα. Για να έχει αξία η νίκη αυτή όμως, πρέπει να κερδίσουμε την Πάφο. Έχουμε τέσσερις τελικούς για να μπούμε εξάδα. Καλώ τους φίλους της ομάδας μας να μας στηρίξουν».