29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024

Παρουσίασε τους νέους της η ΑΕΚ.

By on 6 Φεβρουαρίου, 2020 0 3279 Views

Η ΑΕΚ Λάρνακας παρουσίασε την Πέμπτη (06/02) τα τέσσερα χειμερινά μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας. Αρχικά μίλησε ο τεχνικός διευθυντής, Αρνάλ Κόντε και στην συνέχεια οι ποδοσφαιριστές Χοσέ Ναράνχο, Ρομάν Γκολομπάρτ, Άμπρααμ Γκονζάλεζ και Μανουέλ Φερνάντεζ.
Αναλυτικά:
Κόντε:
«Ελπίζω όλοι τους να μας βοηθήσουν να εκπληρώσουμε τους στόχους που έχουμε στο μυαλό μας. Θέλαμε να αποκτήσουμε ποδοσφαιριστές που μπορούν να παίξουν σε περισσότερες από μία θέσεις. Ο Ναράνχο είναι ο μοναδικός δανεικός ποδοσφαιριστής. Δεν έχουμε οψιόν να τον αγοράσουμε. Δεν σκεφτόμαστε το μέλλον. Θέλουμε να παίξει, να σκοράρει και ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί. Έχει συμβόλαιο αλλά ήρθε να δείξει πράγματα, να βελτιωθεί και να αναπτυχθεί με την ομάδα. Στο μέλλον θα δούμε, ποτέ δεν ξέρεις».
Για τον Φιόλιτς: «Θα σας πω την αλήθεια για τον Φιόλιτς. Ήταν πάνω του γιατί δεν είναι δικός μας. Την πρώτη βδομάδα του Ιανουαρίου που ήρθα εδώ ο μάνατζερ του μας τηλεφώνησε και μας είπε ότι θέλει να φύγει, δεν ήταν χαρούμενος και ήθελε να φύγει για να πάει σε κάποια ομάδα για να έχει αυτοπεποίθηση.
Είχαμε συνάντηση με τον προπονητή και στο τέλος αποφασίσαμε ότι αφού δεν είναι χαρούμενος θα ήταν καλό να αποχωρήσει. Ήταν κάτι που δεν μπορούσαμε να ελέγξουμε γιατί δεν ήταν δικός μας παίκτης. Έφυγε μετά το τέλος της μεταγραφικής περιόδου και δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι… Θέλω να πω ότι ήταν πολύ επαγγελματίας μέχρι το τέλος. Δεν έχασε καμία προπόνηση και κανένα παιχνίδι.
Πιστεύω είναι ένας πολύ καλός παίκτης και δεν μπόρεσε να βρει την αυτοπεποίθηση να γίνει ένας από τους ηγέτες της ομάδας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλός παίκτης. Του εύχομαι καλή τύχη. Αν δεν είναι χαρούμενος, θέλει να φύγει και δεν είναι δικός σου παίκτης δεν μπορείς να κάνεις πολλά.
Αναλύσαμε την ομάδα με το που πιάσαμε δουλειά, τις άλλες ομάδες και τους αντιπάλους μας για να ξέρουμε και τι πρέπει να βελτιώσουμε και τις ανάγκες μας. Ήμασταν πολύ ξεκάθαροι με τους παίκτες, τον Ραούλ, τον Κασές και με τον Μόισοφ που δεν είχε καταφέρει να αποθεραπευτεί πλήρως και πήραμε αυτή την απόφαση σαν ομάδα. Αφού ο Μοισόφ δεν είχε επιστρέψει 100% αποφασίσαμε να ενισχυθούμε με ένα κεντρικό αμυντικό και αυτό κάναμε. Να συμπληρώσω ότι όλοι τους είναι επαγγελματίες και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για την στάση τους».
Ναράνχο:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ, θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο γίνεται περισσότερο. Είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της και να βελτιωθώ σαν ποδοσφαιριστής».
Γκολομπάρτ:
«Γνωρίζω τον σύλλογο μίλησα με κόσμο, τον βοηθό προπονητή της Νέας Σαλαμίνας και τον τεχνικό διευθυντή που ήταν εδώ σαν παίκτες και μου είπαν τα καλύτερα. Το ξέρω ότι είναι από τις πιο ανταγωνιστικές ομάδες της Κύπρου και δεν είχα καμία αμφιβολία για να πάρω την απόφαση και να έρθω εδώ».
Άμπρααμ:
«Ήταν μία καλή επιλογή να συνεχίσω να παίζω στην πρώτη κατηγορία μετά την κακή εμπειρία που είχε στο Μεξικό που ήταν απογοητευτική και εξαφανίστηκε ουσιαστικά η ομάδα μου. Ρώτησα κάποιους πρώην συμπαίκτες μου για την ομάδα και τους στόχους και ήμουν 100% σίγουρος στο να έρθει εδώ και να βοηθήσω. Είναι επίσης πολύ καλή ευκαιρία να έρθω εδώ και να βελτιωθώ ως παίκτης».
Φερνάντεζ:
«Για μένα από την πρώτη στιγμή που επικοινωνήσαμε ήταν ξεκάθαρο το πλάνο και τι κάνει η ομάδα αλλά και τι έκανε τα προηγούμενα χρόνια. Έρχομαι για να βοηθήσω να εκπληρωθούν οι στόχοι. Θα θέλαμε να πάμε στην Ευρώπη και αυτό έπαιξε ρόλο».