24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΗΛΙΑΣ:Θα κάνουμε ότι μπορούμε για τη νίκη κόνρα στο ΑΠΟΕΛ

ΗΛΙΑΣ:Θα κάνουμε ότι μπορούμε για τη νίκη κόνρα στο ΑΠΟΕΛ

By on 6 Φεβρουαρίου, 2020 0 2374 Views

Πραγματοποιήθηκε η δημοσιογραφική του προπονητή της ΑΕΚ, Ηλία Χαραλάμπους ενόψει της αναμέτρησης με το ΑΠΟΕΛ το Σάββατο (08/02, 19:00) για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Αναλυτικά:
«Έχουμε δύσκολο παιχνίδι με μία ομάδα που τα τελευταία χρόνια είναι πρωταθλήτρια. Όλα τα ματς είναι δύσκολα, στόχος μας σε κάθε αγώνα είναι οι τρεις βαθμοί. Η ομάδα είναι πανέτοιμη, οι ποδοσφαιριστές περιμένουν τον αγώνα και θα κάνουμε ότι μπορούμε για τη νίκη».
Αγωνιστικά:
«Στο ματς με τον ΑΠΟΕΛ δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Τάντι, ενώ οι Άμπρααμ, Φακούντο και Γιάννου ανεβάζουν ρυθμούς, όμως, είναι δύσκολο να προλάβουν. Ο Τρισκόφσκι είναι μια χαρά, είναι στη διάθεση μας για ΑΠΟΕΛ, για Άμπρααμ περιμένουμε αρχές της επόμενης εβδομάδας… θα έχουμε περισσότερα νέα».
Με Ένωση Νέων Παραλιμνίου:
«Νομίζω ότι αρχίσαμε καλά με την Ένωση, μετά όμως για περίεργο λόγο η καλή εμφάνιση του πρώτου 30αλεπτου δεν συνεχίστηκε… Αυτό μας προβλημάτισε και θα πρέπει να βελτιωθούμε στη συνέχεια. Αφήνουμε πίσω τα τελευταία ματς και πάμε για τον επόμενο αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ. Προσπαθώ να σκεφτώ πόσα γκολ δεχθήκαμε στα τελευταία παιχνίδια, δεχθήκαμε εύκολα γκολ και αδικήσαμε τους ίδιους μας τους εαυτούς. Καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια για να σκοράρουμε όμως δεν πρέπει να δεχόμαστε το εύκολο γκολ.
Όταν χάνεις σίγουρα δέχεσαι κριτική, έτσι είναι στην Κύπρο. Με την ΑΕΛ κερδίσαμε με τριάδα στην άμυνα, με την Άχνα το ίδιο. Με την Ένωση τα πρώτα 30 λεπτά παίζαμε εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Όλοι κρινόμαστε βάση του αποτελέσματος, δεν κερδίσαμε και θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τα λάθη μας. Στεναχωριέμαι όταν χάνει η ομάδα, νιώθω τον κόσμο. Δεν έχει σημασία ν’ ασχολούμαστε για το τι έπρεπε ν’ αλλάξω με την Ένωση.. Σε δύο ημέρες αγωνιζόμαστε με ΑΠΟΕΛ».
Για το θέμα Φιόλιτς:
«
Έχουμε πολύ καλό ρόστερ και καλούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι μπορούν ν’ αγωνιστούν στη θέση που έπαιζε ο Φιόλιτς. Να του ευχηθώ ότι καλύτερο στην νέα του καριέρα. Στο μέλλον μπορεί να δώσει περισσότερα και στον εαυτό του και στις ομάδες που θ’ αγωνιστεί…».
Για τον Πλάνας: «Ένας προπονητής είναι ο πρώτος που θέλει να κερδίζει η ομάδα του. Εμείς τους βλέπουμε στις προπονήσεις και αξιολογούμε καθημερινά τι κάνουν. Δεν πρέπει να κατακρίνουμε έναν και μόνο ποδοσφαιριστή όταν χάνει η ομάδα. Είμαι ασπίδα απέναντι τους».
Για την εξάδα:
«Τα δεδομένα είναι ίδια, είχα δηλώσει ότι κάθε παιχνίδια είναι τελικός. Πρέπει να κερδίσουμε στους επόμενους αγώνες».
Ενόψει ΑΠΟΕΛ:
«Μεγάλος αντίπαλος γνωρίζουμε τα δυνατά και αδύνατα σημεία του ΑΠΟΕΛ».
Εκ Τύπου ΑΕΚ-Κυριάκος Δημητρίου:
«Η πολιτική για τους τραυματισμούς είναι ίδια…,  είναι πολιτική της ομάδας και όχι δικιά μου. Σέβομαι και εγώ την πολιτική του σωματείου ως υπεύθυνος επικοινωνίας. Την τηρούμε χωρίς αλλαγή. Δεν μπορώ να καταλάβω την αντίδραση».