Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

Σ.ΠΗΛΑΚΟΥΤΑΣ:Ας μη παίζουν με τη νοημοσύνη μας

6 Φεβρουαρίου, 2020
2442 Views
0 Comments
Σ.ΠΗΛΑΚΟΥΤΑΣ:Ας μη παίζουν με τη νοημοσύνη μας

Για όλα τα θέματα που αφορούν την Ανόρθωση, μίλησε στον Super Sport FM 104.0, ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Σάββας Πηλακούτας.
Για τη διαιτησία του ντέρμπι:
 «Η διαιτησία έκανε κάποια αδικαιολόγητα λάθη που αλλοίωσαν το αποτέλεσμα. Θα ήταν διαφορετική η συζήτηση αν παίρναμε αυτά που δικαιούμασταν. Μετά από τέτοια διαιτησία οφείλει ο εκπρόσωπος της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ, να μην είναι προκλητικός και να μην παίζει με τη νοημοσύνη του κόσμου. Οι πλείστοι συνάδελφοι αναφέρθηκαν σε όλες τις φάσεις. Η διοίκηση θα πάρει τα μέτρα για να μην επαναληφθούν παρόμοιες διαιτησίες. Θα το εξετάσει η διαιτησία και θα κάνει όσα χρειάζονται».
Για τους ξένους διαιτητές: «Πρέπει να δούμε πολλά πράγματα. Θα πρέπει να γίνει επίσπευση κάποιων μέτρων για τη διαιτησία. Στηρίζουμε τον Κύπριο διαιτητή και είμαστε μαζί με όσους θέλουν να απομακρύνουν τους κακούς διαιτητές, γιατί υπάρχουν και καλοί διαιτητές. Θα πρέπει να φέρουμε διαιτητές που η ποιότητα τους είναι μεγαλύτερη σε σχέση με των δικών μας. Έρχονται ντέρμπι – φωτιά σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Αν ήταν ξένος διαιτητής χθες, δύσκολα δεν θα έδινε το ένα από τα δύο πέναλτι που ζητούσαμε. Δεν είναι θέμα κανενός Πετεβίνου ή ΑΠΟΕΛ το πως κάνουμε τα παράπονα. Προτιμούμε να εκφράζουμε τα παράπονα μας με τους κατάλληλους τρόπους. Το μήνυμα που θέλω να στείλω στον κόσμο μας είναι να μείνουν στο πλευρό μας, να στηρίξουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Υπάρχουν δυνατότητες και αρετές στην ομάδα και τους θέλουμε δίπλα μας».
Αν θα τοποθετηθούν γραπτώς για τη διαιτησία: «Αν θεωρηθεί ορθό να γίνει, θα γίνει. Θα εκφραστούμε στη συνέλευση».
Για τα αγωνιστικά: «Ο Λόρια δέχτηκε δύο φορές χτύπημα στο κεφάλι με αγκωνιά. Έπαιζε με σπασμένη μύτη και ζαλάδες και έφυγε υποβασταζόμενος από τον Κατσαράβα από το γήπεδο. Πραγματοποίησε και μια σωτήρια επέμβαση. Υπάρχουν μόλις δύο μέρες για να προετοιμαστούμε για τον αγώνα του Σαββάτου. Με αυτούς που είναι διαθέσιμοι, θα προσπαθήσουμε να μείνουμε στην κορυφή».
Για τον κόσμο: «Να τους ευχαριστήσουμε που ήταν στο πλευρό μας. Τους θέλουμε δίπλα μας για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Comments are closed.