Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

ΓΚΟΜΕΣ:Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο.Είμαστε έτοιμοι

5 Φεβρουαρίου, 2020
1353 Views
0 Comments
ΓΚΟΜΕΣ:Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο.Είμαστε έτοιμοι

Δηλώσεις στο επίσημο κανάλι της Ομόνοιας παραχώρησε ο Βίτορ Γκόμες, ενόψει του αυριανού (06/02) αγώνα για την προημιτελική φάση του κυπέλλου απέναντι στη Δόξα.
Εντός έδρας παιχνίδι κυπέλλου απέναντι στη Δόξα πώς το περιμένετε;
«Θα είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, γιατί κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο και αυτό θα είναι το ίδιο».
Ποια είναι τα κλειδιά για ένα καλό αποτέλεσμα σε έναν προημιτελικό κυπέλλου;
«Τα κλειδιά θα είναι να έχουμε υπομονή όταν έχουμε την μπάλα και να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Χωρίς την μπάλα να προσπαθούμε να είμαστε συμπαγείς και αμυντικά να μην τους αφήσουμε να κάνουν το παιχνίδι τους. Γιατί πιστεύω πως παίζουν καλά και θεωρώ πως αν τα κάνουμε αυτά θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα για εμάς».
Αγωνιστήκαμε απέναντι στον Ολυμπιακό το Σάββατο και τώρα έχουμε δύο σημαντικά παιχνίδια σε διάστημα λίγων ημερών απέναντι στη Δόξα και τον Εθνικό. Η ομάδα είναι έτοιμη για αυτό το δύσκολο πρόγραμμα;
«Φυσικά! Είμαστε έτοιμοι, δουλεύουμε πολύ σκληρά κάθε εβδομάδα για να κερδίζουμε τα παιχνίδια μας και σίγουρα σε αυτά τα παιχνίδια θα είναι το ίδιο».
Βρίσκεσαι σταθερά την ενδεκάδα και στο γήπεδο υπάρχει αρκετά καλή χημεία με τους συμπαίκτες σου. Πώς νιώθεις για το γεγονός αυτό;
«Αισθάνομαι πολύ καλά, δουλεύω καθημερινά για να είμαι ετοιμοπόλεμος, να είμαι όσο το δυνατό σε καλύτερη κατάσταση για να βοηθώ τους συμπαίκτες μου και να βοηθώ την Ομόνοια να κερδίζει παιχνίδια. Αισθάνομαι πολύ καλά».
Ο κόσμος βρίσκεται πάντα δίπλα στην ομάδα και σας στηρίζει. Ποιο είναι το μήνυμα σου;
«Το μήνυμα μου είναι να βρίσκονται δίπλα μας στους αγώνες, όπως κάνουν μέχρι τώρα πολύ καλά. Να μας υποστηρίζουν γιατί χρειαζόμαστε αυτή τη στήριξη για να κερδίζουμε τους αγώνες και να προσπαθούν να μας στηρίζουν».

Comments are closed.