29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024

ΔΙΓΕΝΗΣ:Τέλος Άριστος και ξένοι

By on 3 Φεβρουαρίου, 2020 0 3958 Views

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Διγενής Μόρφου.
Αναλυτικά:

Σε συνέχεια των προηγούμενων ανακοινώσεων μας αναφορικά με το πολύκροτο θέμα πλέον της άδικης τιμωρίας της ομάδας μας για τα θέματα των εκθέσεων της ΟΥΕΦΑ για ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα σε αγώνες της ομάδας μας , επικοινωνούμε σήμερα μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για τα παρακάτω:

1 . Η έφεση κατά της απόφασης της Δ.Ε. δεν εκδικάστηκε ποτέ από το ΕΦΕΤΕΙΟ αφού απορρίφθηκε λόγω προ διαδικαστικών ενστάσεων που πρόβαλε το ΕΦΕΤΕΙΟ.

2.  Οι νομικοί σύμβουλοι του Σωματείου μας ετοιμάζονται πυρετωδώς για να προσφύγουμε ΆΜΕΣΑ σε πολιτικά δικαστήρια .

3.  Δυστυχώς η ομάδα μας πληρώνει πολύ ακριβό τίμημα από τις άδικες αποφάσεις της Δ.Ε. με πρώτη συνέπεια την συμμετοχή μας στον όμιλο της διαβάθμισης αντί στο όμιλο της ανόδου , αφού μας αφαιρέθηκαν ήδη 3 βαθμοί .

4.  Το χειρότερο όλων είναι η τραγική κατάσταση στην οποία έχει επέλθει το Σωματείο μας όσο αφορά την οικονομική ζημιά που δεχθήκαμε από την απόφαση της Δ.Ε.  Έχουμε υπολογίσει επακριβώς το μέγεθος της ζημιάς αυτής και αυτή ξεπερνά τις 60.000 ευρώ , από τις απώλειες όλων των χορηγιών της ΚΟΠ .  Αντιλαμβάνεται κανείς ότι μεσούσες της αγωνιστικής περιόδου , μιλάμε για μια οικονομική τρύπα που όχι απλά θέτει σε αμφιβολία την αγωνιστική μας παρουσία , αλλά τίθεται πλέον θέμα βιωσιμότητας και ύπαρξης της ομάδας .

5.  Το ΔΣ του Σωματείου καταβάλει απέλπιδες προσπάθειες για να σώσει την κατάσταση παρόλο που τα γεγονότα είναι τραγικά , ίσως τραγικά όσο ποτέ άλλοτε.

6.  Μη έχοντας άλλη επιλογή έχουμε ήδη προχωρήσει σε μια προσπάθεια δραστικής μείωσης των εξόδων της ποδοσφαιρικής ομάδας ανδρών , προσπαθώντας να αφήσουμε ανεπηρέαστη όσο γίνεται την οικονομική κατάσταση των τμημάτων υποδομής του Σωματείου , των ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ μας .

7.  Έχουμε προχωρήσει άμεσα σε κοινή συναίνεση διακοπή της συνεργασίας μας με τον Τεχνικό Διευθυντή του Σωματείου κ. ΑΡΙΣΤΟ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ και τους ξένους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές μας ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ και GAOUSSO FOFANA , καθώς και με όλους τους εξωτερικούς επαγγελματίες συνεργάτες της πρώτης ομάδας . Από αυτές τις κινήσεις εξοικονομούμε περίπου το 35% της ζημιάς από την απώλεια των χορηγιών της ΚΟΠ. Παράλληλα συνεχίζουμε την προσπάθεια για περικοπή και άλλων λειτουργικών εξόδων του Σωματείου , σε μια προσπάθεια σωτηρίας της ομάδας .

8. Επαναλαμβάνουμε ότι αυτές τις τραγικές ώρες που περνά το Σωματείο , προτεραιότητα μας είναι η δικαίωση του Σωματείου διαμέσου πλέον των πολιτικών δικαστηρίων και η οικονομική σωτηρία του Σωματείου .

9.  Τέλος , θέλουμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε τις δεκάδες μέλη και φίλους του Σωματείου που καθημερινά μας εκφράζουν και ηθικά και πρακτικά την ηθική τους συμπαράσταση . ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΟΡΘΙΟΥΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΑΔΙΚΟ .

ΕΚ ΤΟΥ ΔΣ