29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ:Δεν είμαστε μόνοι στο πρωτάθλημα παίζουν και οι άλλοι. Πήραμε τον Χριστοφή για να μας βοηθήσει

ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ:Δεν είμαστε μόνοι στο πρωτάθλημα παίζουν και οι άλλοι. Πήραμε τον Χριστοφή για να μας βοηθήσει

By on 1 Φεβρουαρίου, 2020 0 3751 Views

Ευχαριστημένος από την παρουσία της ομάδας του στο β’ ημίχρονο κυρίως, εμφανίστηκε ο Τιμούρ Κετσπάγια στη διάσκεψη τύπου:
«Δεν ήταν καθόλου εύκολη νίκη. Η Δόξα μας δυσκόλεψε πολύ. Είχαν περισσότερους παίκτες στην μεσαία γραμμή. Αν δεχόμασταν γκολ δεν ξέρει κανείς πως θα εξελισσόταν το παιγνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν βελτιωμένοι. Παίξαμε τρίτο παιγνίδι σε μια εβδομάδα, φάνηκε αυτό στο γήπεδο. Δεν είμαστε μόνοι στο πρωτάθλημα παίζουν και οι άλλοι. Αναγκαζόμαστε να παίζουμε 3 ματς σε μια βδομάδα αλλά αν γίνεται για ένα μήνα αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο. Αυτό που θέλουμε είναι να ξεκουραστούμε πριν το ντέρμπι και να πάρουμε το αποτέλεσμα», ανέφερε αρχικά για το ματς.
Για τον Χριστοφή: «Ο Χριστοφή μπήκε στο παιγνίδι και έβαλε γκολ. Θα μας βοηθήσει και το γκολ θα τον βοηθήσει ψυχολογικά. Όχι μόνο έβαλε γκολ αλλά βοήθησε πολύ με το κράτημα της μπάλας. Είμαστε χαρούμενοι που βοήθησε να πάρουμε την νίκη.Τον πήραμε για να μας βοηθήσει. Αυτός είναι έτοιμος να μπει στην ομάδα ενώ ο Ανανίτζε θέλει χρόνο γιατί έχει καιρό να παίξει».
Για την απόδοση του Κατσαράβα: «Υπάρχουν κάποιες φορές που δεν έχεις την απόδοση που περιμένεις. Μαθαίνει πράγματα και ελπίζω να είναι καλύτερος στο επόμενο παιγνίδι. Δεν ήμουν απογοητευμένος μόνο με τον Κατσαράβα.Kαι από άλλους δεν ήνουν ευχαριστημένος αλλά αυτοί είχαν παίξει άλλα δυο παιγνίδια σε λίγες μέρες.