19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΚΕΡΚΕΖ:Σεβασμός στον Απόλλωνα αλλά στο παιγνίδι είναι 11-11

ΚΕΡΚΕΖ:Σεβασμός στον Απόλλωνα αλλά στο παιγνίδι είναι 11-11

By on 31 Ιανουαρίου, 2020 0 2516 Views

Δημοσιογραφική διάσκεψη παρέθεσε ο προπονητής της ΑΕΛ Ντούσαν Κέρκεζ.

ΝΤΟΥΣΑΝ ΚΕΡΚΕΖ

«Την Κυριακή έπρεπε να είναι ένα παιχνίδι γεμάτο από κόσμο μια γιορτή για την Λεμεσό. Δυστυχώς δεν θα είναι έτσι αλλά ελπίζουμε να έρθει κόσμος να το παρακολουθήσει. Πιστεύω ότι και εμείς και ο Απόλλωνας θα δώσουμε ένα παιχνίδι που να απολαύσει ο κόσμος. Είναι 50 -50 τέτοια παιχνίδια. Αν θυμάστε κερδίσαμε με 2-1 αλλά είχα πει ότι ο Απόλλωνας θα είναι διεκδικητής του πρωτάθληματος,  όμως έχουν το σεβασμό μας μέχρι να ξεκινήσει το παιχνίδι μετά είναι 11 με 11. Είναι έκτος ο Τεσέιρα και δεν θα ρισκάρουμε με τον Γκοντάλ. Επίσης ο Γερολέμου είναι άρρωστος και δεν θα είναι μάλλον στην αποστολή».

Για το θέμα Χριστοφή: «Θέλαμε τον Χριστοφή αλλά δεν συμφωνήσουμε λόγο οικονομικού. Υπάρχει μια πιθανότητα να έρθει ένας παίκτης μέχρι απόψε».

Για τον Φράγκο: «Δεν βρήκαμε ομάδα να τον δώσουμε είναι πολύ καλός παίκτης το είπα ξανά. Θα είναι μαζί μας από εδώ και μπρος στο ροστερ».

Για τον κρίσιμο Φεβρουάριο: «Είναι κρίσιμος μήνας αξίζει να είμαστε στην εξάδα και στο κύπελλο».

ΧΑΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ
«Συμφωνώ με τον προπονητή μου. Το περιμένουμε πως και πως αλλά είναι κρίμα να μην έχει κόσμο. Ελπίζω να βρεθεί λύση σύντομα. Για το παιχνίδι θα ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας. Είναι το ντέρμπι της πόλης και παίζουμε για την νίκη. Αυτό το παιχνίδι δεν θα το κερδίσει ο καλύτερος αλλά αυτός που θα έχει μεγαλύτερη ψυχή λ. Εμείς θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για τους στόχους μας».