28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Α.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ:Να κλείσουμε το θέμα εδώ(απάντηση στις δηλώσεις Χριστοφή)

Α.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ:Να κλείσουμε το θέμα εδώ(απάντηση στις δηλώσεις Χριστοφή)

By on 31 Ιανουαρίου, 2020 0 3817 Views

Με γραπτή δήλωση στην ιστοσελίδα της Ομόνοιας, ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Ανδρέας Δημητρίου, τοποθετείται γύρω από τη δήλωση του Δημήτρη Χριστοφή.: «Η τελευταία τοποθέτηση του Δημήτρη Χριστοφή δεν μου αφήνει άλλο περιθώριο πέραν του να τοποθετηθώ για τα γεγονότα, καθώς έτυχε να ήμουν το άμεσα εμπλεκόμενο άτομο. Αμέσως μετά τις δηλώσεις σχετικά με το μέλλον του Δημήτρη Χριστοφή στην ΟΜΟΝΟΙΑ, ο ποδοσφαιριστής μου απέστειλε προσωπικό μήνυμα και ανάμεσα σε άλλα ανέφερε πως «Θα τα πούμε νομικά». Δεν έχω κανένα πρόβλημα, εάν ο Δημήτρης το επιθυμεί, να δημοσιοποιήσουμε το μήνυμα.
Την επόμενη ημέρα επικοινώνησε μαζί μου τηλεφωνικώς λέγοντάς μου πως θα ζητήσει από τον κ. Λάρκου ένα έντυπο για να μπορεί να διαπραγματεύεται με άλλες ομάδες. Αυτές ήταν οι δύο αναφορές που κάναμε μαζί με τον Πρόεδρο στη Συνέντευξη Τύπου.
Αυτή είναι η αλήθεια την οποία ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αξίζει να την γνωρίζει.
Κλείνοντας, θέλω να ζητήσω από τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να κλείσουμε το θέμα εδώ, καθώς την ομάδα μας αναμένουν κρίσιμες αγωνιστικές υποχρεώσεις. Το μυαλό όλων μας θα πρέπει να βρίσκεται στο πώς η ΟΜΟΝΟΙΑ θα υλοποιήσει τους στόχους της.
Με σεβασμό».