26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΚΙΝΤΟΛΑ: Είμαι έτοιμος για να αρχίσω να αγωνίζομαι.Θα κυνηγήσουμε όλους τους τίτλου

ΑΚΙΝΤΟΛΑ: Είμαι έτοιμος για να αρχίσω να αγωνίζομαι.Θα κυνηγήσουμε όλους τους τίτλου

By on 31 Ιανουαρίου, 2020 0 1574 Views

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας έκανε ο Νταβίντ Ακιντόλα.
Ποια είναι τα συναισθήματα σου μετά την υπογραφή του συμβολαίου με την Ομόνοια; «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και ανυπομονώ να ξεκινήσω. Βρισκόμαστε στη μέση της σεζόν, έτσι δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για να προσαρμοστείς στο νέο σου περιβάλλον. Ανυπομονώ να αρχίσω προπονήσεις μαζί με τους συμπαίκτες μου. Είμαι έτοιμος για να αρχίσω να αγωνίζομαι και να βοηθήσω την ομάδα».
Η Ομόνοια έχει πάντα μεγάλους στόχους και αγωνίζεται για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Πως νιώθεις για αυτό; «Μου αρέσει και μένα να κερδίζω. Ο στόχος μου εδώ που ήρθα είναι να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει όσα περισσότερα μπορεί. Πραγματικά, ανυπομονώ πολύ να αρχίσω να κερδίζω παιχνίδια».
Ποιος ήταν ο κύριος λόγος που σε έσπρωξε να δεχθείς την πρόταση της Ομόνοιας; «Πρόσφατα είχα ακούσει αρκετά ωραία πράγματα για αυτή την ομάδα. Γνώριζα τον προπονητή από προηγουμένως γιατί βρισκόταν και αυτός στη Νορβηγία, έτσι αυτό μου έδωσε περισσότερη αυτοπεποίθηση για να έρθω εδώ».
Ένα μήνυμα στον κόσμο: «Άκουσα ότι είναι φανταστικοί οι φίλαθλοι μας. Ανυπομονώ να αρχίσω να αγωνίζομαι μπροστά τους και να περιμένουν πως θα κυνηγήσουμε όλους τους τίτλους φέτος και ελπίζω όλα να πάνε καλά».