29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Κοστέλ Παντιλίμον:Eίμαι έτοιμος.Eίναι εύκολο να αρχίσω αμέσως

Κοστέλ Παντιλίμον:Eίμαι έτοιμος.Eίναι εύκολο να αρχίσω αμέσως

By on 30 Ιανουαρίου, 2020 0 1374 Views

Ο Ρουμάνος τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Ομόνοια και ακολούθως μίλησε στο OFC TV για το νέο κεφάλαιο που ανοίγει στην καριέρα του.
Ποια είναι τα πρώτα του συναισθήματα μετά την υπογραφή του συμβολαίου σου με την Ομόνοια;
«Είμαι πολύ χαρούμενος. Πολύ χαρούμενος με όλους που το έκαναν αυτό εφικτό. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της Ομόνοιας, είμαι πολύ χαρούμενος αυτή τη στιγμή».
Ποιος ήταν ο κύριος λόγος που σε έσπρωξε να δεχθείς την πρόταση της Ομόνοιας;
«Όταν βλέπεις ότι σε θέλουν τόσο πολύ, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Αρχικά με τον προπονητή και μετά με τα υπόλοιπα άτομα του Συλλόγου. Έτσι ήταν εύκολο να αποφασίσω».
Βρισκόμαστε στη μέση της σεζόν έτσι δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για να προσαρμοστείς στο νέο σου περιβάλλον. Είσαι έτοιμος να αγωνιστείς όταν το αποφασίσει ο προπονητής;
«Ναι, είμαι έτοιμος. Ήμασταν σε φουλ σεζόν και εμείς, έτσι είναι εύκολο να αρχίσω αμέσως. Οπόταν τώρα εξαρτάται από τους υπόλοιπους».
Η Ομόνοια έχει πάντα μεγάλους στόχους και αγωνίζεται για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Πώς νιώθεις για αυτό;
«Είμαι πολύ χαρούμενος και ελπίζω να πετύχουμε κάτι. Είναι αυτό που θέλει ο Σύλλογοςκαι εγώ και οι φίλαθλοι. Οπόταν για εμένα είναι σημαντικό να είμαι υγιής και να κάνω το καλύτερο δυνατό στο νέο μου κεφάλαιο».
Οι φίλαθλοι μας είναι πολύ παθιασμένοι και έχουν μεγάλες απαιτήσεις από την ομάδα. Ποιο είναι το μήνυμα σου προς αυτούς;
«Ανυπομονώ να τους δω γιατί είναι αυτό που αρέσει. Μου αρέσει να βλέπω τους φιλάθλους να είναι δυνατοί και να είναι δίπλα στην ομάδα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα και πιστεύω αυτή είναι η καλύτερη συνταγή για να κερδίζεις τίτλους».