26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024

Τριάρα σιγουριάς για τον Εθνικό

By on 29 Ιανουαρίου, 2020 0 10494 Views

Τις βάσεις πρόκρισης στα προημιτελικά του Κυπέλλου έθεσε ο Εθνικός Άχνας που επικράτησε εκτός έδρας του Διγενή με 3-0 και έγινε το απόλυτο φαβορί για την 8άδα.
Ουσιαστικά οι ποδοσφαιριστές του Ντέαν Κλάφουριτς επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά και έφυγαν με το διπλό-μισή και βάλε πρόκριση και θα τελειώσουν την δουλειά στην δική τους έδρα.
Τον δρόμο για τη νίκη άνοιξε ο Χαραλάμπους με κεφαλιά στο 36΄ μετά από σέντρα του Χριστοφή. Στο 43΄ ο Κουντόμπιακ από την άσπρη βούλα δεν κατάφερε να νικήσει τον Μαυραντώνη ο οποίος απέκρουσε το πέναλτι και κράτησε το 1-0. Το πέναλτι το κέρδισε δύο λεπτά νωρίτερα ο Χριστοφή σε μαρκάρισμα του από τον Πιερή.
Δεν έβαλε το πέναλτι ο Κουντόμπιακ αλλά στο 52΄ κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, να κάνει το 2-0 και να διώξει το άγχος.
Το τελικό 3-0 ήρθε στο 88΄ από τον Κουσιάππα και πλέον ο επαναληπτικός στο Δασάκι θα είναι τυπικής διαδικασίας.

Διγενής Ακρίτας:Μαυραντώνης, Πιερή, Σιαπάνης (27΄ Θεράποντος), Παπαχαραλάμπους, Πουγιούκκας (46΄ Κουσέττης), Χαραλάμπους, Παρδινιάς, Βελετίνας, Λεωνίδου, Χατζησάββας, Μάξουελ (74΄ Στεπάνοβιτς).
Εθνικός Άχνας:Στρατηλάτης , Ιωάννου, Χριστοφή, Ντέιβισον, Χουντόμπιακ, Φοινίρης, Χαραλάμπους (61΄ Μιγκελίτο), Α.Ηλια (61΄ Κοστόφσκι), Κ.Ηλια (75΄ Κουσιάππας), Μ.Ηλια, Παπαγεωργίου.
Διαιτητής: Φελλάς Κωνσταντίνος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Καλησπέρας Νίκος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Τζιωρτζής Ομηρος
4ος Διαιτητής: Κάττου Ιωάννης
Παρατηρητής Διαιτησίας: Γεωργίου Ανδρέας