24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Πρέπει να βρεθεί μια λύση ,να είμαστε 100% στο ποδόσφαιρο και να μην του ρίχνουμε μαχαιριές

ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Πρέπει να βρεθεί μια λύση ,να είμαστε 100% στο ποδόσφαιρο και να μην του ρίχνουμε μαχαιριές

By on 29 Ιανουαρίου, 2020 0 4272 Views

Για την πρόκριση και το θόρυβο που έχει δημιουργηθεί στο ποδόσφαιρο μας, αναφέρθηκε ο Σωφρόνης Αυγουστή.

Αρχικά είπε:

«Μπορούσαν οι δύο ομάδες να βρεθούν μαζί στον τελικό. Όποια ομάδα και να έβγαινε εκτός θεσμού θα ήταν κρίμα. Καταφέραμε εμείς με δύο νίκες να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Καταφέραμε μετά τα πρώτα 15λεπτα που ο αντίπαλος μας πίεσε να βρούμε τα πατήματά μας και να ελέγξουμε το παιχνίδι. Μπορούσαμε να κάνουμε πιο γρήγορα το δεύτερο γκολ για να ηρεμήσει η ομάδα. Δεν θα πούμε πολλά, βλέπουμε το πολύ δύσκολο παιχνίδι της Κυριακής. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους οπαδούς μας που ήρθαν εδώ και μας βοήθησαν να πάρουμε την πρόκριση».

Αναφερόμενος στην εξαιρετική πορεία του Απόλλωνα, ο Κύπριος προπονητής είπε:  «Αυτές οι νίκες έδωσαν αρκετή ψυχολογία και αυτοπεποίθηση στους παίκτες. Είχαν να αντιμετωπίσουμε πολύ καλές ομάδες το τελευταίο διάστημα και έδωσαν πολλά στον αγωνιστικό χώρο για να πάρουν τις νίκες. Αυτό που κρατάμε είναι την ομαδική δουλειά που δείχνουν εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Πρέπει να σεβόμαστε όλους τους παίκτες που έχουμε στο ρόστερ και γι’ αυτό στο τελευταίο ματς με τον Εθνικό δώσαμε ευκαιρίες σε άλλους παίκτες».

Σχολιάζοντας μετά από σχετική ερώτηση για το σκηνικό που διαμορφώθηκε το τελευταίο διάστημα στο ποδόσφαιρο μας, ο Σωφρόνης Αυγουστή είπε: «Αυτά τα πράγματα πρέπει να τα κρατήσουμε έξω από τα αποδυτήρια. Όμως είναι κρίμα, και μας πληγώνουν αυτά που γίνονται αυτή τη στιγμή. Πρέπει να βρεθεί μια λύση και να σταματήσουν όλοι ή να είμαστε 100% στο ποδόσφαιρο, να μην του ρίχνουμε μαχαιριές. Όποιους δεν τους αρέσει να πάνε σπίτι τους να καθαρίσει το ποδόσφαιρο»