25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΕΤΕΒΙΝΟΣ:Εμείς πληρώνουμε την προπαγάνδα που υπάρχει στο κυπριακό ποδόσφαιρο

ΠΕΤΕΒΙΝΟΣ:Εμείς πληρώνουμε την προπαγάνδα που υπάρχει στο κυπριακό ποδόσφαιρο

By on 29 Ιανουαρίου, 2020 0 2716 Views

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος ήταν έντονος μετά το τέλος του αγώνα Κυπέλλου με τον Απόλλωνα, έκανε λόγο για τιμοκατάλογο, για προπαγάνδα και για το πιο εξόφθαλμο πέναλτι.
«Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα για την πρόκριση και θα διεκδικήσει το Κύπελλο . Με βάσει τα όσα ακούμε τον τελευταίο καιρό ο Απόλλωνας μαζί με άλλες εφτά ομάδες θα ξοδευτούν στην συνέχεια του Κυπέλλου με βάσει τον τιμοκατάλογο που έχει βγει. Μπήκαμε αρκετά καλά στο παιχνίδι. Ο Απόλλωνας στην πρώτη αντεπίθεση σκόραρε και δυσκόλεψε το έργο μας. Είχαμε δύο πέναλτι με την Ομόνοια που δεν μας τα έδωσε αυτός ο διαιτητής. Εμείς πληρώνουμε την προπαγάνδα που υπάρχει στο κυπριακό ποδόσφαιρο και θα συνεχίσει να υπάρχει καθώς ο κάθε ένας θα λέει ότι θέλει χωρίς να παρουσιάζει οτιδήποτε και όλα καλά και άγια. Εμείς θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για το πρωτάθλημα και θα προσπαθήσουμε στην Ευρώπη να περάσουμε την Βασιλεία ώστε να σπρώξουμε άλλη μια Κυπριακή ομάδα στην Ευρώπη» δήλωσε αρχικά.
Μίλησες για προπαγάνδα: 
«Είναι πράγματα που τα ακούμε καθημερινά, δεν πρέπει να κοροϊδευόμαστε, δεν πρέπει να κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας».
Για το θέμα των ξένων διαιτητών και την φημολογία περί καθόδου τους: 
«Όπως κάναμε το Κυπριακό ποδόσφαιρο μπορούμε να μιλάμε για ξένους διαιτητές; Οι Κύπριοι διαιτητές μπαίνουν στο γήπεδο και μας λένε ότι θα σφυρίξουν σαν ξένοι, το είδαμε και σήμερα. Κανείς δεν τολμά να σφυρίξει πέναλτι. Δεν ξέρω αν υπήρχε πιο εξόφθαλμο πέναλτι από το σημερινό. Όλοι το είδαν εκτός από τους διαιτητές».
Στέκεστε στο πέναλτι: «Όταν ξεκινά το παιχνίδι και στο επόμενο λεπτό προηγείσαι βέβαια και επηρεάζει. Δεν μιλάμε με τα αν, λέμε τι είδαμε όλοι στον αγωνιστικό χώρο εκτός από τους διαιτητές».