25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ:Αντέδρασε θετικά η ομάδα.Δεν είναι εύκολο για μεταγραφές

ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ:Αντέδρασε θετικά η ομάδα.Δεν είναι εύκολο για μεταγραφές

By on 29 Ιανουαρίου, 2020 0 2324 Views

Ο Τιμούρ Κετσπάγαι έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του ενώ μίλησε και για τον Ανανίτζε, και τους τραυματίες.
«Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Έχουμε στόχους όπως και στο πρωτάθλημα αλλά και στο κύπελλο. Μετά την ήττα με την Ομόνοια περιμέναμε την αντίδραση της ομάδας. Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι. Παίξαμε μία πολύ καλή ομάδα. Παρουσιαστήκαμε πολύ σοβαροί από την αρχή, πετύχαμε δύο γκολ πολύ γρήγορα και πιστεύω ότι εκεί κρίθηκε το παιχνίδι. Δεν ήταν εύκολο μετά την ήττα από την Ομόνοια. Είχαμε απέναντί μας μία δύσκολη ομάδα, δείξαμε χαρακτήρα. Η ομάδα δείχνει ότι έχει και βάθος, έχει παίκτες που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε. Περιμένουμε να δούμε με ποια ομάδα θα κληρωθούμε. Όπως έχουμε στόχο στο πρωτάθλημα έχουμε και στο κύπελλο Τώρα περιμένουμε το επόμενο ματς στην έδρα μας. Κάθε τρεις μέρες έχουμε παιχνίδια, αυτό μπορεί να είναι και καλό. Οι παίκτες είναι ποιο έτοιμοι».
Για το ότι έχει μείνει ελεύθερος ο Πόποβιτς: «Δεν το ήξερα, όμως ευχαριστώ για την πληροφορία», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:
«Δεν μπορείς να περιμένεις κάποιες καταστάσεις, κάποια πράγματα γίνονται γρήγορα. Όταν δεν γίνονται, τότε δυσκολεύουν. Πάντα υπάρχει πιθανότητα να βελτιώσεις την ομάδα. Με αυτούς τους παίκτες που έχουμε όμως, είμαστε εδώ. Είναι δύσκολο να μιλάς συνέχεια για μεταγραφές. Πρέπει να κοιτάξουμε στους παίκτες που έχουμε. Θα δούμε σε αυτές τις μέρες που έχουμε αν θα προχωρήσουμε σε κάποια άλλη κίνηση.Δεν είναι μόνος ποιός θα έρθει αλλά και ποιός θα φύγει για να έρθει άλλος.».
Για τον Ανανίτζε: «Έπαιξε σήμερα. Είναι μακριά από τη κατάσταση που θέλουμε. Έχει δύο μήνες που είναι ανενεργός. Δεν θα βιαστούμε, ούτε για τους Τορνίκε και Μαργκάσα να παίξουν. Θέλουμε όλοι να είναι έτοιμοι πρώτα».