16 Απριλίου, 2024
  • 16 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Ο ΠΑΟΚ θέλει δικαιοσύνη όχι …χάρες

Ο ΠΑΟΚ θέλει δικαιοσύνη όχι …χάρες

By on 28 Ιανουαρίου, 2020 0 426 Views

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχοντας πάρει στα χέρια τους το σκεπτικό πάνω στο οποίο στηρίχθηκε η ΕΕΑ θα εξετάσουν τα επόμενα βήματα γύρω από την συγκεκριμένη υπόθεση.

Παρά τις εξαγγελίες από πλευράς Κυβέρνησης μέσω του κυβερνητικού εκπρόσωπου Στέλιου Πέτσα για νομοθετική ρύθμιση που θα καταργεί τον υποβιβασμός σε θέματα όπως αυτά που γνωμοδότησε η ΕΕΑ, στη Μικράς Ασίας δεν πρόκειται να αφήσουν την υπόθεση να κλείσει. Το αντίθετο μάλιστα.

Οι «ασπρόμαυροι» δε φαίνεται να ασχολούνται με τα όσα διαρρέει η κυβέρνηση αναφορικά με τις ποινές, καθώς αντιλαμβάνονται πως πάει να στηθεί μια σκευωρία, που θα εμφανίζει τον ΠΑΟΚ ως τον «ευνοημένο» μιας υπόθεσης που δεν έχει εξεταστεί και δεν έχει κριθεί από τα τακτικά δικαστήρια.

Γι’ αυτό και στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ σκέφτονται από τώρα τα επόμενα βήματα της υπόθεσης, εκφράζοντας παράλληλα τη βεβαιότητά τους, ότι η αλήθεια θα λάμψει μόλις η υπόθεση εξεταστεί από κανονικούς δικαστές και όχι από διορισμένες επιτροπές.

Όπως προκύπτει και λίγο πολύ εκφράζει την άποψη πολλών ανθρώπων εντός κι εκτός ομάδας, οι «ασπρόμαυροι» σε καμία των περιπτώσεων δεν επιζητούν «χάρες», θέλουν και θα διεκδικήσουν το δίκιο τους για την συγκεκριμένη υπόθεση στα αρμόδια αθλητικά όργανα κι αν χρειαστεί είναι αποφασισμένοι να φτάσουν και στα πολιτικά δικαστήρια.

Ο Γιώργος Σαββίδης σήμερα έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα, ότι ο ΠΑΟΚ δεν ζητάει τίποτα άλλο, πέρα από δικαιοσύνη.

«Θέλουμε δικαιοσύνη, χρειαζόμαστε δικαιοσύνη. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο», έγραψε στο Instagram. 

Στον ΠΑΟΚ έχουν αποφασίσει να μην επιτρέψουν με τίποτα καμία νέα μεθόδευση να στιγματίσει τα 94 χρόνια ιστορίας της ομάδας. Αυτό που επιζητούν ξεκάθαρα είναι τη διαλεύκανση της υπόθεσης, μέσω των τακτικών δικαστηρίων, φτάνοντας ως το τέλος. Ως τη δικαίωση.