18 Απριλίου, 2024
  • 18 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΕΡΓΚ:Είναι σημαντικό βήμα για την ομάδα μας και την πρόοδο μας

ΜΠΕΡΓΚ:Είναι σημαντικό βήμα για την ομάδα μας και την πρόοδο μας

By on 26 Ιανουαρίου, 2020 0 2070 Views

Στην διάσκεψη Τύπου του αγώνα με την Ανόρθωση, ο προπονητής της Ομόνοιας Χένινγκ Μπεργκ ανέφερε…

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι με το αποτέλεσμα και τη νίκη. Κερδίσαμε την ομάδα η οποία ήταν με διαφορά η καλύτερη σε απόδοση και βαθμούς ομάδα στο πρωτάθλημα. 

Είναι σημαντικό βήμα για την ομάδα μας και την πρόοδο μας. Η Ανόρθωση είναι πολύ καλή ομάδα. Στο πρώτο μέρος ελέγξαμε το παιχνίδι αλλά μας έλειψε η ποιότητα στο επιθετικό τρίτο.

Στο β’ μέρος σκοράραμε νωρίς και παίξαμε διαφορετικά. Άλλαξε το παιχνίδι και πιέσαμε τον αντίπαλο. Αμυνθήκαμε φανταστικά, αν δεν κάνω λάθος η Ανόρθωση έφτιαξε μόνο μια ευκαιρία και ο Κυριακίδης ένας νεαρός γκολκίπερ, ήταν σταθερός. Όπως προπονείται, όπως έπαιξε και στο Κύπελλο με τον Ερμή έτσι και σήμερα ήταν σταθερός και αυτό θέλουμε απ’ τους τερματοφύλακες μας.

Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Σήμερα κερδίσαμε και είναι σημαντικό που στην έδρα μας καταφέραμε και κερδίσαμε όλους τους αντιπάλους που είναι στα ψηλά.

Γνωρίζουμε ότι είμαστε σε καλό δρόμο όσον αφορά την ανάπτυξη της ομάδας. Με τον Απόλλωνα στην Λεμεσό αλλά και με την Πάφο ήμασταν καλοί αλλά δεν κερδίσαμε”. 

Για το αν θα γίνει άλλη μεταγραφή: Κάθε ομάδα κοιτάζει στην μεταγραφική περίοδο. Αν βρούμε κάτι μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου καλώς. Ο Κυριακίδης ήταν θετικός σήμερα και πρέπει να συγχαρούμε και τον προπονητή τερματοφυλάκων, τον Λουγκρίδη για την δουλειά που κάνει.