29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Με τους νέους πήρε τη νίκη με ανατροπή ο Απόλλωνας.Αιφνιδίασε ο Εθνικός αλλά αντέδρασαν οι γηπεδούχοι.

Με τους νέους πήρε τη νίκη με ανατροπή ο Απόλλωνας.Αιφνιδίασε ο Εθνικός αλλά αντέδρασαν οι γηπεδούχοι.

By on 26 Ιανουαρίου, 2020 0 2054 Views

Αιφνιδίασε στο ξεκίνημα του αγώνα ο Εθνικός όμως με άμεση αντίδραση έκανε την ανατροπή και έδωσε συνέχεια στις επιτυχίες ο Απόλλωνας. Οι «γαλάζιοι» επικράτησαν με 3-2 του Εθνικού στο Τσίρειο, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta, φτάνοντας στην 7η σερί νίκη στη διοργάνωση και στην 9η σερί σε όλες τις διοργανώσεις.
Ο Εθνικός άνοιξε το σκορ μόλις στο 2΄ με τον Κονέ, όμως οι γηπεδούχοι, έκαναν την ανατροπή μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ματέι (10΄), Μπένσοπ (14΄) και Παπουλής (22΄) πέτυχαν τα γκολ της νίκης του Απόλλωνα. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 82΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λαμπάν. Αξίζει να σημειωθεί ότι το πέναλτι είναι αμφισβητούμενο , αφού ο Σακέτι βρήκε την μπάλα στη φάση με τον Κονέ αλλά δεν ξέρουμε αν είδε κάτι άλλο ο διαιτητής που δεν φάνηκε στην κάμερα.Στο55΄ πέναλτι ζήτησε ο Απόλλωνας σε μαρκάρισμα του Ευσταθίου στον Ματέι. Μπορούσε να δοθεί παράβαση αφού ο αμυντικός του Εθνικού, χτύπησε με το χέρι τον Ματέι.Απο ένα άλλο πέναλτι ζήτησαν οι δύο ομάδες αλλά δεν υπήρχαν παραβάσεις
Ο Απόλλωνας έφτασε στους 32 βαθμούς, επιστρέφοντας στην 3η θέση. Από την άλλη, ο Εθνικός με 14 βαθμούς είναι στην 9η θέση.

ΑΠΟΛΛΩΝ (Σωφρόνης Αυγουστή): Μολ, Πέδρο, Σελίμοβιτς, Αντωνιάδης, Βασιλείου, Σακέτι, Ντένιτς, Ματέι (78΄ Πίττας) , Σαρδινέρο, Παπουλής (63΄ Κυριάκου), Μπένσοπ (46΄ Γκακπέ)
Στον πάγκο:
 Δημητρίου, Σάλαϊ, Περέιρα, ΓιαννιώταςΕΘΝΙΚΟΣ (Ντέαν Κλάφουριτς): Μπογκατίνοφ, Κυπριανού, Γκλομπάρ, Μαρκόσκι, Ευσταθίου, Λαμπάν, Μιγκελίτο, Χαραλάμπους (68΄ Κ. Ηλία), Μαρκόφσκι, Μ. Ηλία (58΄ Παπαγεωργίου), Κονέ  
Στον πάγκο: Στρατηλάτης, Φοινίρης, Ντεϊβίσον, Κουντόμπιακ, Κουσιάππας, Α. Ηλία, Ιωάννου

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: 
Κυριάκος Χριστοδούλου (Όμηρος Τζιωρτζής, Ανδρέας Μιχαηλίδης), 4ος: Κωνσταντίνος Φελλάς, Παρ.: Μάριος Τσαγγάρης
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σακέτι / Μιγκελίτο, Ευσταθίου
ΓΗΠΕΔΟ: 
ΤσίρειοΘΕΑΤΕΣ: 2.000