25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Βαθμός οξυγόνο για την Ένωση.Έχασε έδαφος η Ν.Σαλαμίνα(1-1)

Βαθμός οξυγόνο για την Ένωση.Έχασε έδαφος η Ν.Σαλαμίνα(1-1)

By on 26 Ιανουαρίου, 2020 0 4007 Views

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι, Νέα Σαλαμίνα και Ένωση Νέων Παραλιμνίου εξήλθαν ισόπαλες 1-1 στο «Αμμόχωστος» στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta.

Η ΕΝΠ προηγήθηκε στο 50΄ με κεφαλιά του Αμπαρτζουμιάν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ριέρα, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 87΄ με κεφαλιά του Κίνγκσλεϊ μετά από σέντρα του Κορέια.Ο βαθμός δίνει οξυγόνο για την Ένωση στη μάχη για σωτηρία ενώ παρολίγο να πάρει τη νίκη αλλά δέχθηκε μερικά λεπτά πριν το τέλος την ισοφάριση.

Η Ν.Σαλαμίνα έχασε την ευκαιρία να εδραιωθεί στην εξάδα με διαφορά ασφαλείας χάνοντας δύο πολύτιμους βαθμούς

Στους 24 βαθμούς έφτασε η Νέα Σαλαμίνα που παραμένει στην 6η θέση, ενώ από την άλλη, η ΕΝΠ με 12 βαθμούς βρίσκεται στην 11η θέση.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ (Σάββας Πουρσαϊτίδης): Κίσσας, Χριστοφόρου, Λαμπό, Σέζαρ, Ρομάν (68΄ Μαουρίσιο), Κορέια, Κωστή (56΄ Μαριάνοβιτς), Νουρ, Ελουντού (60΄ Σιαθάς), Σίμπσον, Κίνγκσλεϊ
Στον πάγκο: 
Βεσελόφσκι, Φουστάρ, Ρέινολντς, Παναγή, Δημητρίου, ΝικολάουΕΝΠ (Τσεντομίρ Γιανέφσκι): Κλέιμαν, Αμπαρτζουμιάν, Μπάλαζιτς, Μπαρμπόσα, Βαλλιάνος, Σπόλιαριτς, Ριέρα, Βαρέλα (82΄ Κουμής), Θεοδώρου (90΄+1 Κολοκούδιας), Ουντόζι (75΄ Μαϊσουράτζε), Ρουσιάς
Στον πάγκο: Πέτρου, Μουλαζίμης, Στάροκιν, Αγγελή, Ανδρέου, Κοσμά
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: 
Τιμόθεος Χριστοφή (Μάριος Καλογήρου, Νίκος Εγγλέζου), 4ος: Ανδρέας Αργυρού, Παρ.: Κώστας ΚαπιτανήςΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ριέρα
ΓΗΠΕΔΟ: 
«Αμμόχωστος»ΘΕΑΤΕΣ: 700