20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΕΛ:Ο Φανούριος τι εννοεί;Κρίνει εξ ίδιων τα αλλότρια;

ΑΕΛ:Ο Φανούριος τι εννοεί;Κρίνει εξ ίδιων τα αλλότρια;

By on 26 Ιανουαρίου, 2020 0 3899 Views

Με ανάρτηση της, η ΑΕΛ τοποθετείται για τις δηλώσεις του Φανούριου Κωνσταντίνου, μετά το τέλος του αγώνα Απόλλων – Εθνικός.
«Αν ο Εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα εννοεί ότι οι φωνές της ΑΕΛ επηρέασαν τον σημερινό τους αγώνα τον καλούμε άμεσα να βγει να το διευκρινίσει, αφού η ομάδα μας φωνάζει εδώ και 8 αγωνιστικές. Εκτός πάλι και αν οι φωνές του Απόλλωνα πριν από 9 αγωνιστικές έφεραν θετικά αποτελέσματα και κρίνει εξ ίδιων τα αλλότρια».

Πιο κάτω οι δηλώσεις του Φανούριου Κωνσταντίνου μετά το τέλος του αγώνα στη κάμερα της Cytavision. Παράπονα από τον Απόλλωνα για τη διαιτησία του Χριστοδούλου.

Αναλυτικά…

“Κρατάμε τους τρεις βαθμούς. Γνωρίζαμε πως θα είναι δύσκολο. Βρήκαμε και κάποια άλλα εμπόδια που μας εξέπληξαν. Φαίνεται οι φωνές να επηρέασαν κάποιες καταστάσεις. Ο Απόλλωνας ζητά σεβασμό. Παλεύουμε με τίμιο τρόπο. Είμαστε φανερά ενοχλημένοι, θα το εξετάσουμε σαν διοίκηση. Δεν θα δημιουργήσουμε εντυπώσεις, θα είμαστε διακριτικοί. Ήταν κάτι που μας εξέπληξε πολύ αρνητικά. Λίγο έλειψε να διαφοροποιήσει το αποτέλεσμα. Θα απευθυνθούμε στους αρμόδιους.”