24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024

Μονόδρομος η νίκη για το ΑΠΟΕΛ

By on 25 Ιανουαρίου, 2020 0 848 Views

Πέρασε αρκετός καιρός από την τελευταία νίκη του ΑΠΟΕΛ και είναι μονόδρομος ο στόχος για επιστροφή στις επιτυχίες στο σημερινό παιχνίδι (19:00, Cytavision Sports 1) με αντίπαλο τη Δόξα στο Μακάρειο στάδιο.
Οι γαλαζοκίτρινοι έχει να πανηγυρίσουν νίκη από τις 8 Ιανουαρίου όταν επικράτησαν του Ολυμπιακού και ακολούθησαν από τότε τρία σερί ματς, με την Ανόρθωση (ήττα 1-0) και τον Εθνικό (0-0) στο πρωτάθλημα, καθώς και η ήττα 1-0 από τον Απόλλωνα στο κύπελλο.
Με τις απώλειες των προηγούμενων αγωνιστικών και την απόσταση που έχει δημιουργηθεί από την κορυφή της βαθμολογίας, οι γαλαζοκίτρινοι πάνε στο Μακάρειο με την πλάτη στον τοίχο και παρουσιάζονται αποφασισμένοι να δείξουν σωστή αντίδραση φτάνοντας στη νίκη με καλή εμφάνιση.
Είναι ακόμα ένα ματς που το ΑΠΟΕΛ προβάλλει σαν το φαβορί, όπως ήταν όμως και σε κάποια από τα προηγούμενα που δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη.
Ο Κόρε Ινγκέρμπριγκτσεν αναμένει από την ομάδα του να παρουσιαστεί με το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο και κυρίως να γίνει αποτελεσματική, κάτι που της έλειψε από προηγούμενα ματς. Η πίεση με τα βαθμολογικά δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί είναι μεγάλη και οι γαλαζοκίτρινοι καλούνται να δείξουν χαρακτήρα και να ανταποκριθούν, επιστρέφοντας μετά από καιρό στις επιτυχίες.
Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ
ΜΠΕΛΕΤΣ
ΜΙΧΑΪΛΟΒΙΤΣ
ΜΕΡΚΗΣ
ΣΑΒΙΤΣ
ΙΩΑΝΝΟΥ
ΣΟΟΥΖΑ
ΓΕΝΣΕΝ (ΜΑΤΙΤΣ)
ΝΤΕ ΒΙΝΣΕΝΤΙ
ΒΙΝΤΙΓΚΑΛ
ΤΑΜΑΡΙ
ΠΑΒΛΟΒΙΤΣ (ΧΑΛΕΝΙΟΥΣ)