28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Μίλησε από την άσπρη βούλα ο Τρισκόφσκι και η ΑΕΚ πήρε το ντέρμπι με την ΑΕΛ.(δύο πέναλτι ο πρώτος σκόρερ και ένα γκολ ο Ακοράν που γύρισε στη δράση)

Μίλησε από την άσπρη βούλα ο Τρισκόφσκι και η ΑΕΚ πήρε το ντέρμπι με την ΑΕΛ.(δύο πέναλτι ο πρώτος σκόρερ και ένα γκολ ο Ακοράν που γύρισε στη δράση)

By on 25 Ιανουαρίου, 2020 0 5865 Views

Μετά την τεράστια ανατροπή με τον Εθνικό και την πρόκριση στο Κύπελλο η ΑΕΚ έδωσε συνέχεια στην ανοδική της πορεία, πανηγύρισε τη νίκη σε ένα πολύ σημαντικό ντέρμπι και πήρε ξανά θέση στην πρώτη 6άδα καθώς φιγουράρει στην 5η θέση. Η ομάδα του Ηλία Χαραλάμπους επικράτησε 3-1 της ΑΕΛ στην «Αρένα» και έθεσε εκτός πρώτου γκρουπ τους «γαλαζοκίτρινους» που έχασαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν μια διαφορά ασφαλείας.Με δύο γκολ απο πέναλτι(έχει ρέντα φέτος η ΑΕΚ στα πέναλτι) του Τρισκόφσκι και ένα του Ακοράν που γύρισε με γκολ κέρδισε η ομάδα της Λάρνακας τον αγώνα που γενικά ήταν μέτριος.


14΄ Κερδίζει πέναλτι η ΑΕΚ. Ο Βοζίνια έτρεξε να προλάβει τον Θωμά Ιωάννου, έπεσε απρόσεκτα πάνω του, τον ανέτρεψε και σωστά ο Λούκας Σωτηρίου υπέδειξε παράβαση.
15΄ ΓΚΟΛ. 1-0. Ο Τρισκόφσκι από την άσπρη βούλα ανοίγει το σκορ για την ΑΕΚ.


21΄ 
Ο Αγκάνοβιτς δοκίμασε το σουτ με το αριστερό αλλά η μπάλα σταμάτησε σε σώματα αμυντικών.
Περίπου 2.000 φίλαθλοι βρίσκονται στις εξέδρες της Αρένας.
23΄ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αγκάνοβιτς, η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια.

40′ ΓΚΟΛ. 1-1. Εκτελέστηκε το κόρνερ, η μπάλα πέρασε από πολλούς ποδοσφαιριστές και ο Χουράδο που καραδοκούσε στο δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

53΄
 Κερδίζει δεύτερο πέναλτι η ΑΕΚ σε μαρκάρισμα του Κυριάκου στον Τάντι. Η επαναληπτική προβολή δεν ξεκαθαρίζει αν υπήρχε παράβαση ή όχι.
54΄ ΓΚΟΛ. 2-1. Ο Ιβάν Τρισκόφσκι έστειλε την μπάλα στο κέντρο της εστίας, ο Βοζίνια έπεσε δεξιά και η ΑΕΚ πήρε εκ νέου προβάδισμα.
79΄ ΓΚΟΛ. 3-1. Ο Ακοράν στην επιστροφή στην αγωνιστική δράση έπιασε ένα σουτ εκτός περιοχής και έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Βοζίνια ο οποίος προσπάθησε αλλά δεν μπόρεσε να αποκρούσει την μπάλα.

AEK (Η.Χαραλάμπους): Τόνιο, Γκονζάλεθ, Τάντι, Ιωάννου, Πλάνας Τρουγιόλς, Σάστρε, Τέτε (88΄ Κωνσταντίνου), Χέφελ, Φιόλιτς (46΄ Άμπραχαμ), Τρισκόφσκι (66΄ Ακοράν)
Στον πάγκο: Χριστοδούλου, Σπόλιαριτς,  Αναστασίου, Ράσπας,  Στεφάνου, Κάσες

ΑΕΛ (Ντ.Κέρκεζ): Βοζίνια, Α.Τεσέιρα, Γκοντάλ (58΄ Ράσο), Κυριάκου (78΄ Ν.Τεσέιρα), Γουίλερ, Α.Αβραάμ,  Καστανιάγα (75΄ Τόρες), Μεντόγεβιτς, Μάε, Αγκάνοβιτς, Χουράδο
Στον πάγκο: Πρόσεκ, Αντωνίου, Μαρκόσκι, Γερολέμου, Παντελή,  Φρατζής

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Τάντι, Τέτε/ Χουράδο, Α.Τεσέιρα (3η)

ΘΕΑΤΕΣ: 2.000
Διαιτητής: Σωτηρίου Λούκας
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Παύλος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Χαράλαμπος
4ος Διαιτητής: Αναστασίου Ιωάννης
Παρατηρητής Διαιτησίας: Δημητρίου Ανδρέας