19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024

Δεν έΧασαν αλλά ανησυχούν(Πάφος-Ολυμπιακός 1-1)

By on 25 Ιανουαρίου, 2020 0 311 Views

Ισόπαλοι 1-1, όπως και στον αγώνα του Α’ γύρου, εξήλθαν Πάφος και Ολυμπιακός στο «Στέλιος Κυριακίδης».Ένα ποτέλεσμα που κρατά και τις δύο ομάδες στα χαμηλά σκαλοπάτια της βαθμολογίας και δεν νιώθουν άνετα Καλύτερος ο Ολυμπιακός στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, προηγήθηκε με το αυτογκόλ του Μπεσάρα στο 55’, αντέδρασε και ισοφάρισε στο 67’ η Πάφος με σκόρερ τον Καμπράλ.

Το ματς ήταν αρκετά καλό με ρυθμό και φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Ο Ολυμπιακός ήταν η ομάδα που είχε καλύτερη παρουσία, αλλά δεν μπόρεσε να το εξαργυρώσει στο γήπεδο, καθώς απέναντι της βρήκε τον Ρούτκο που ήταν στην καλή του μέρα και όσες φορές χρειάστηκε, με εξαίρεση το γκολ στο οποίο δεν φέρει ευθύνη, αντέδρασε σωστά.

Είχαν δοκάρι οι μαυροπράσινοι στο 12’ σε σουτ του Κοφί, ενώ έχασε και η Πάφος τα δικές της καλές ευκαιρίες στο Α’ ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, μένοντας μόνο στις ευκαιρίες αφού δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός ήταν πιο απαιτητικός και πήρε κεφάλι στο σκορ με το αυτογκόλ του Μπεσάρα, ο οποίος στην προσπάθεια του να διώξει τη μπάλα σε σέντρα του Μπιλάλ, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Αντέδρασε η Πάφος που ανέβασε απόδοση και ισοφάρισε στο 67’ με τον Καμπράλ, μετά από εξαιρετικό συνδυασμό του Βα με τον Τόρες και μπαλιά στον σκόρερ που έκανε ιδανικό τελείωμα. Δεν είχε όμως συνέχεια η προσπάθεια της ομάδας της Πάφου, καθώς ο Ολυμπιακός ήταν πολύ πιο απαιτητικός στη συνέχεια, χάνοντας πολύ καλές ευκαιρίες για το δεύτερο γκολ το οποίο δεν ήρθε και έτσι οι δύο ομάδες συμβιβάστηκαν στο ισόπαλο 1-1.

ΠΑΦΟΣ (Κ. Τόσακ): Ρούτκο, Αντωνίου, Γουίλιαμς, Σιρόκ, Λαφράνς, Μπεσάρα, Φιλιώτης, Βα, Φόλμπρεχτ (76′ Πανός), Καμπράλ (82′ Γκοντάρντ), Ράκελς (61′ Τόρες). 

Στον πάγκο: Πέτρου, Κωνσταντίνου, Πανός, Γκοντάρντ, Τόρες, Λελιούκιν

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Π.Χριστοδούλου): Βελλίδης, Σαμπίνια, Σωτηρίου, Κίκο, Ψάλτης, Βινίσιους, Ενόχ (15′ Ακόστα), Κοφί (71′ Αγιτέ), Μπιλάλ, Ροτζέριο, Αζουλάο

Στον πάγκο: Μπάϊζα, Ακόστα, Κα, Νάνι, Κυριάκου, Ανδρέου, Παχίπης, Αγιτέ.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Βα, Ράκελς / Σωτηρίου, Σαμπίνια

Διαιτητής: Νικολάου Γιώργος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Δημητριάδης Μάριος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Σωκράτους Κυριάκος
4ος Διαιτητής: Φωτίου Κωνσταντίνος
Παρατηρητής Διαιτησίας: Νικολαϊδης Χρίστος