26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΕΛ:Θέλουμε συνάντηση με την ΟΥΕΦΑ…Σκέψεις και για αποχώρηση

ΑΕΛ:Θέλουμε συνάντηση με την ΟΥΕΦΑ…Σκέψεις και για αποχώρηση

By on 25 Ιανουαρίου, 2020 0 3116 Views

Σε έντονο ύφος μίλησε στην κάμερα της Primetel ο διευθυντής της ΑΕΛ Θεόδωρος Αντωνίου. Έκανε λόγο ακόμα και για αποχώρηση από το πρωτάθλημα.
«Έχει αναφέρει κάτι πριν από λίγο ο Ντούσαν Κέρκες, ότι αυτή θα έπρεπε να ήταν πολύ πιο ψηλά στον βαθμολογικά πίνακα και όχι απ’ τα λάθη των παικτών. Είναι το όγδοο σερί παιχνίδι στο οποίο τα πράγματα δεν είναι αυτά που πρέπει να είναι. Δεν θα σχολιάσω τη διαιτησία, όμως είναι φανερό πως το Κυπριακό ποδόσφαιρο είναι σε κατρακύλα. Εμείς πιστεύουμε δεν είναι τυχαίο. Υπάρχει μια οργανωμένη κατάσταση που φέρνει τα πράγματα έτσι. Βλέπετε τη βαθμολογία και της ΑΕΛ και άλλων ομάδων. Μετά το σημερινό η διοίκηση της ΑΕΛ είναι πάρα πολύ προβληματισμένη και θα προχωρήσει με όσα είχε πει με φάκελο και dvd στην UEFA. Θα περιλαμβάνουν φάσεις όχι μόνο της ΑΕΛ αλλά και άλλων ομάδων. Κάνουμε ένα διαρκή αγώνα για να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο αλλά δεν μπορούμε να τον πείσουμε να έρθει για τέσσερις ώρες στη Λάρνακα και να δει αυτό. Είμαστε πολύ προβληματισμένοι. Είμαστε υποχρεωμένοι να μελετήσουμε όλα τα ενδεχόμενα ακόμη και την αποχώρηση απ’ το πρωτάθλημα» είπε αρχικά.
Για την διαιτησία του αγώνα με την ΑΕΚ: «Δικαιώθηκε ο Ανδρέας Σοφοκλέους».
Για τον πρόεδρο που ήταν έξαλλος: «Τον είδατε τον πρόεδρο και τον ακούσατε. Δεν είπα αποχωρούμε απ’ το πρωτάθλημα αλλά έτσι όπως είναι τα πράγματα η ΑΕΛ είναι αναγκασμένη να βρει τους τρόπους».
Για την κατάσταση Κυπριακό ποδόσφαιρο: «Σήμερα λάβαμε email που ακυρώνεται η συνάντηση που θα είχαμε με την UEFA καθώς θέλει να τα πει πρώτα με τις τοπικές αρχές. Ελπίζω να τα πει με τις τοπικές αρχές αλλά και τα σωματεία, γιατί δεν είναι μόνο η ΑΕΛ που θέλει αυτή τη συνάντηση».