24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024

ΚΕΡΚΕΖ:Έχουμε 6 τελικούς για την εξάδα

By on 24 Ιανουαρίου, 2020 0 1834 Views

Δημοσιογραφική διάσκεψη παρέθεσε ο προπονητής της ΑΕΛ Ντούσαν Κέρκεζ. Στο πάνελ βρίσκονται και ο διευθυντής ποδοσφαίρου Θεόδωρος Αντωνίου και η εκπρόσωπος τύπου Αριάδνη Γενεθλίου.

ΝΤΟΥΣΑΝ ΚΕΡΚΕΖ

«Είναι η τελευταία προπόνηση σήμερα και θα ξεκαθαρίσει το πλάνο. Έχουνε 6 τελικούς και ξεκινάμε από αύριο. Τα παιχνίδια με την ΑΕΚ είναι πάντα δύσκολα. Το οποιαδήποτε θετικό αποτέλεσμα είναι καλό. Βρισκόμαστε σε αυτή την θέση όχι λόγο των λαθών μας και όπως ξέρετε θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ψηλά και να μην έχουμε άγχος για το αυριανό παιχνίδι. Το αυριανό παιχνίδι έχουμε κάποια προβλήματα αλλά θα το παλέψουμε. Καλώ τους φιλάθλους μας να μας στηρίξουν σεβόμενοι τον ΣΥΦ ΑΕΛ. Οι υπόλοιποι όμως τους θέλουμε κοντά μας. Εκείς θα τα δώσουμε όλα για την Νίκη».

Για Γκαζαριάν και Τόρες: «Ευχαριστώ τον πρόεδρο και τον Θεόδωρο για την προσπάθεια να κρατήσουμε αυτούς τους ποδοσφαιριστές. Για το Τόρες είναι γνωστό τι έγινε και του δώσαμε μια δεύτερη ευκαιρία. Απολογήθηκε σε όλους και τους υπολογίζουμε αν και θέλουν κάποιο χρόνο ακόμη».

Για την επιστροφή του Θεόδωρου Αντωνίου: «Δεν κρύψαμε ότι έχουμε προβλήματα. Η καλύτερη μας μετεγγραφή είναι ο Θεόδωρος διότι ξέρουμε τι μπορεί να κάνει. Όλοι προσπαθούμε για το καλό της ομάδας».

Παρέμβαση Θεοδώρου Αντωνίου: Ότι έγινε έγινε. Με την συμβολή του προέδρου έγιναν κάποια πράγματα και είμαστε εδώ για να τα διορθώσουμε. Προχωρούμε στα παιχνίδια με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Τελειώνει εδώ αυτό και προχωράμε».

Για τους έξι «τελικούς» για την 6άδα: «Τώρα εξαρτάται από εμάς. Μέχρι τη τελευταία αγωνιστική εμείς η ΑΕK και η Νέα Σαλαμίνα θα παλέψουμε. Μας αξίζει να είμαστε εκεί και θα παλέψουμε για να τα καταφέρουμε».

Για τις μεταγραφές: «Μέχρι να ξέρουμε κάτι σίγουρο δεν μπορούμε να πούμε κάτι. Θα φέρουμε 1-2 παίκτες».

Για τους Ιβάν Κάρλος και Μαρκόσκι: «Ευχαριστούμε τον Κάρλος και να του ευχηθούμε ότι καλύτερο. Για τον Μαρκόσκι είναι μέλος της ομάδας. Ζήτησε να φύγει και θα δούμε τι θα γίνει».

Για την περίπτωση Μάντεβατς: «Κάναμε τέσσερις μετεγγραφές τον Θεόδωρο Αντωνίου τον Αντάμοβιτς τον Γκαζαριάν και τον Τόρες. Αν παίξουν όπως ξέρουν θα είναι ότι καλύτερο για εμάς».

Για τον Φράγκο: «Μιλήσαμε μαζί του και εξαιτίας της εγχείρησης του θέλουμε να τον δώσουμε δανεικό».

Για τον Φιντέλις: «Δεν μπορεί να επιστρέψει στην ΑΕΛ τώρα και θα δούμε τι θα κάνουμε».

Νίκη με την ΑΕΚ ίσον 6άδα; «Δεν νομίζω ότι τελειώνει αύριο κάτι. Ευχαριστώ τους οργανωμένους μας που θα είναι μαζί μας με συνοδεία. Αν κερδίσουμε θα είναι εννοείται επιτυχία»