25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024

ΑΡΗΣ:Πιο δυνατοί…Για το ποδόσφαιρο η βόμβα

By on 24 Ιανουαρίου, 2020 0 527 Views

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Άρη Λεμεσού σε σχέση με την βομβιστική επίθεση στον Πρόεδρο της εταιρείας.

Η οικογένεια του Άρη Λεμεσου εκφράζει την συμπαράσταση της στον Αντιπρόεδρο του Δ.Σ και πρόεδρο της εταιρείας, Ιωάννη Παναγή, για την αναδρη επίθεση που δέχτηκε στην περιουσία του.

Εμείς σαν ΑΡΗΣ Λεμεσού γινόμαστε πιο δυνατοί και πιο αποφασισμένοι απ’ αυτό το συμβάν. Στόχος της ομάδας εξακολουθεί να ειναι η άνοδος της ομάδας μας στην Α κατηγορία παίζοντας καθαρό και τίμιο παιχνίδι.

Όπως γράφτηκε στην offsite.com.cy, o Πρόεδρος της Εταιρείας του Άρη Λεμεσού σημείωσε πως μετά την έκρηξη του εκρηκτικού μηχανισμού στο αυτοκίνητο του, τα θραύσματα από τα τζάμια έπεσαν πάνω στα δυο ανήλικα παιδιά ηλικίας 9 και 12 ετών που εκείνη την ώρα κοιμούνταν.

Στην κατάθεσή του ο Παναγή πάντως ισχυρίστηκε ότι δεν υποψιάζεται κανένα. Ωστόσο, η Αστυνομία μέσω του υπεύθυνου του ΤΑΕ Λεμεσού Ιωάννη Σωτηριάδη ανέφερε ότι η Αστυνομία στρέφεται σε διάφορες κατευθύνσεις τόσο για την εμπλοκή του παραπονούμενου στα διοικητικά του Άρη, όσο και στο επαγγελματικό του περιβάλλον, αφού είναι ιδιοκτήτης γραφείου εξεύρεσης εργασίας αλλοδαπών.

Μετά τις έρευνες έχει διαπιστωθεί πως η επίθεση σχετίζεται με το ποδόσφαιρο. Ο επίσημος Άρης μέσω του αντιπροέδρου της εταιρείας του Άρη Λεμεσού Στέλιος Στυλιανού θεωρεί ότι η υπόθεση έχει άμεση σχέση με τα  ποδοσφαιρικά δρώμενα επειδή κάποιοι θέλουν να ανακόψουν την πορεία του Άρη προς την άνοδο στην Α Κατηγορία. Σύμφωνα με τον επίσημο Άρη αυτό το γεγονός πεισμώνει τους παράγοντες της ομάδας.