Like

ΠΕΤΕΒΙΝΟΣ:Αν αποφασίσει η ΚΟΠ ας έρθουν ξένοι διαιτητές…να μην υπάρχουν άλλοθι

24 Ιανουαρίου, 2020
1915 Views
0 Comments
ΠΕΤΕΒΙΝΟΣ:Αν αποφασίσει η ΚΟΠ ας έρθουν ξένοι διαιτητές…να μην υπάρχουν άλλοθι

Για όλα όσα αφορούν το ΑΠΟΕΛ μίλησε στον Super Sport fm 104.0 ο εκπρόσωπος τύπου Νεκτάριος Πετεβίνος.
Συνεχίζεται το βαρύ πρόγραμμα με συνεχόμενους αγώνες σε διάστημα λίγων ημερών για το ΑΠΟΕΛ:
 «Αυτό θα πάει μέχρι και την πρώτη εβδομάδα Μαρτίου. Είναι κάποια δεδομένα που έχουμε μπροστά μας και πρέπει να αντεπεξέλθουμε, να πάρουμε αποτελέσματα. Είμαστε σε μια φάση που φέραμε τον εαυτό μας στο πρωτάθλημα σε μια θέση που χάθηκε αρκετό βαθμολογικό έδαφος. Το Κύπελλο είναι μια διαφορετική ιστορία. Σαφώς και ο Απόλλωνας έχει ένα προβάδισμα αλλά ξέραμε όλοι ότι η πρόκριση θα κριθεί και στα δύο παιχνίδια. Θα έχουμε την ευκαιρία στο δεύτερο παιχνίδι να ανατρέψουμε το 1-0 και να πάρουμε εμείς την πρόκριση σε ένα ζευγάρι που όλοι ξέραμε ότι ήταν τριπλής παραλλαγής το αποτέλεσμα και στον πρώτο και στον δεύτερο αγώνα. Μπορεί να νίκησε ο Απόλλωνας αλλά νιώθουμε ότι το σκορ μας αδικεί με βάσει την εικόνα των 65-70 λεπτών του αγώνα. Πέραν από το πρώτο 20λεπτο το ΑΠΟΕΛ ήταν ομάδα που κυριάρχησε, που έδειξε περισσότερη διάθεση να ελέγξει το παιχνίδι. Έκανε και ο Απόλλωνας ευκαιρίες αλλά από άποψης διάθεσης και έντασης και ποσοστιαία σε αριθμό ευκαιριών τα κάναμε όλα καλά εκτός από το πιο σημαντικό, να βάλουμε την μπάλα στα δίκτυα».
Το γκολ σας λείπει: «Αν λέμε ότι αξίζει αναφοράς ή όχι αυτό, πάρτε ως παράδειγμα τα δύο ντέρμπι με Ανόρθωση και Απόλλωνα. Αν εμείς βρίσκαμε την ουσία που ήταν να βάλουμε ένα γκολ και στα δύο ματς το λιγότερο που έπρεπε να πάρουμε ήταν η ισοπαλία. Την ίδια ώρα, αυτό είναι το στοιχείο που κάνει την διαφορά είναι κάτι που πρέπει να διορθώσουμε. Δεν γίνεται αλλιώς. Στο ποδόσφαιρο μόνο αν σκοράρεις μπορείς να πάρεις το αποτέλεσμα που θέλεις».
Για το παιχνίδι με την Δόξα: «Με όλο τον σεβασμό προς την Δόξα και σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Το πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε είναι να βρούμε το συνδυασμό των στοιχείων που έχουμε σαν ομάδα και αν το κάνουμε αυτό και δείξουμε ένταση και διάθεση και καθαρίσουμε το μυαλό μας θα τα καταφέρουμε. Είναι μονόδρομος η νίκη γιατί είμαστε πίσω στην βαθμολογία. Πρέπει να κάνουμε εμείς το απόλυτο και να περιμένουμε απώλειες από τους αντιπάλους μας που είναι πιο ψηλά. Αυτή είναι η μοίρα μας όπως εμείς την έχουμε καθορίσει και αυτή την μοίρα πρέπει να την αλλάξουμε».
Για τα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει Δόξας: «Ο Αλωνεύτης εξακολουθεί να είναι εκτός προπονήσεων. Όλοι οι υπόλοιποι είναι στην διάθεση του προπονητή πέραν από τον Σιγκούρταρσον ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής».
Είναι σε καλή κατάσταση ο Σιγκούρνταρσον; «Είναι έτοιμος να αγωνιστεί την ερχόμενη Τετάρτη στον επαναληπτικό αν κριθεί αναγκαίο από τον προπονητή. Τα εργομετρικά του ήταν καλά αλλά είναι θέμα ρυθμού».
Για τις σκέψεις της ΚΟΠ για κάθοδο ξένων διαιτητών: «Αν αποφασίσει η ΚΟΠ να φέρει ξένους διαιτητές είναι δική της απόφαση. Αν έρθουν, αυτό που έχουμε να πούμε είναι  «ας είναι να έρθουν» καθώς από άποψης προκατάληψης τα περισσότερα πυρά εμείς τα λαμβάνουμε. Ας φύγει αυτό για να χαθούν και οποιαδήποτε άλλοθι για κάποιους για να ρίχνουν από δω και από εκεί τις ευθύνες».
Για το ενδεχόμενο 4ης προσθήκης: «Το απαντήσαμε πολλές φορές, ότι είναι πάντα ένα ανοικτό ενδεχόμενο. Όταν υπάρχει μεταγραφική κίνηση δεν μένουν και πολλά πράγματα κρυφά. Δεν κινείται κάτι αυτή την στιγμή αλλά δεν παύει να είναι ένα ανοικτό μέτωπο. Το είπε και ο προπονητής ότι αν βρει κάτι θα μιλήσει με την διοίκηση».

Comments are closed.