24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Γιατί δεν πείθουν οι δικαιολογίες για τους φακέλους?

Γιατί δεν πείθουν οι δικαιολογίες για τους φακέλους?

By on 23 Ιανουαρίου, 2020 0 376 Views

 Έντονες οι αντιδράσεις από τους παράγοντες των ομάδων που δέχθηκαν ποινές για τα ύποπτα παιγνίδια λόγω ασυνήθιστης στοιχηματικής δραστηριότητας.

 Ασφαλώς οι ειδήμονες της  ΟΥΕΦΑ που μαζεύουν τα στοιχεία και στέλνουν τους φακέλους δεν έχουν τίποτε προσωπικές διαφορές με τις ομάδες μας ούτε είναι μόνο για την Κύπρο που κάνουν αυτή  την δουλειά.

 Επομένως όσοι νιώθουν ότι δεν έχουν ιδέα καλά κάνουν να ψάξουν μέσα στα δικά τους αποδυτήρια και στους δικούς τους ανθρώπους στις ομάδες τους για να βρουν  το λάθος…Λάθος δεν έχουν οι φάκελοι ούτε  ρισκάρουν άλλοι ξένοι τόσα λεφτά για αποτελέσματα που δεν είναι εν γνώση τους προκαθορισμένα…Η λογική κίνηση στο στοίχημα δεν είναι ύποπτη  …Ύποπτο είναι το υπερβολικό στοίχημα για συγκεκριμένο σκορ και διακύμανση του σκορ οπότε αυτές οι δικαιολογίες που ακούμε και διαβάζουμε δεν πείθουν τους ανθρώπους της ΟΥΕΑ .Μπορεί κάποιοι παράγοντες ομάδων να είναι ανυποψίαστοι ωστόσο για εάν προκαθορισμένο αποτέλεσμα κάποιοι μέσα από την ομάδα τους, ας σκεφτούν, πως ίσως συμμετέχουν και γνωρίζουν.

 Και κάτι άλλο…Κανένας παίκτης δεν κινδυνεύει από ένα λάθος του σε παιγνίδι …Αν το λάθος συνοδεύεται και με τα κέρδη στην ύποπτη στοιχηματική κίνηση τότε ναι μπορεί να συνδεθεί το λάθος…Από παρεξήγηση κανείς δεν θα μπερδέψει…

 Επίσης το σύνθημα βγάλτε μας από το στοίχημα να τελειώνουμε δεν μετρά.. Κάτι τέτοιο δεν γίνεται ,αλλά και από το νόμιμο να αφαιρεθούν ,στο παράνομο θα συνεχίσουν να παίζονται οι ομάδες μας.