26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Και οι δύο ομάδες θα τα δώσουν όλα για να περάσουν…

ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Και οι δύο ομάδες θα τα δώσουν όλα για να περάσουν…

By on 22 Ιανουαρίου, 2020 0 884 Views

Στην διάσκεψη Τύπου του αγώνα με το ΑΠΟΕΛ, ο προπονητής του Απόλλωνα Σωφρόνης Αυγουστή ανέφερε:

“Όπως είπα και χθες, αυτές οι ομάδες μπορούσαν να βρίσκονται στον τελικό. Και οι δύο ομάδες παρουσίασαν ωραίο θέαμα, με γρήγορο τέμπο και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους που ήταν στον αγωνιστικό χώρο.

Στο πρώτο ημίχρονο έμεινα αρκετά ευχαριστημένος από την ομάδα μου. Στο β’ μέρος κλείσαμε αρκετά καλά τους χώρους, εκτός από μακρινά σουτ από τον αντίπαλο, καταφέραμε ε και δεχθήκαμε μια ξεκάθαρη ευκαιρία. Έχει τελειώσει το πρώτο ημίχρονο, μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι μετά από μια εβδομάδα. Ξέρουμε ότι είναι δύο ομάδες που θα τα δώσουν όλα για να περάσουν στον επόμενο γύρο. Από σήμερα ξεκινάμε την προετοιμασία για την Άχνα. 

Όταν μίλησα για τους τραυματίες, μετά είχαμε ένα θέμα με τον Μπένσοπ και ήταν στην κλινική, γι’ αυτό δεν σας ενημέρωσα για το θέμα. Ευτυχώς και ο ίδιος έδειξε από την πρώτη στιγμή ότι ήρθε για να βοηθήσει την ομάδα και ήθελε να αγωνιστεί. Είναι ένα παιχνίδι που έχει τελειώσει μόνο το πρώτο ημίχρονο. 

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που βρέθηκε σήμερα μαζί μας, αλλά θέλω περισσοτέρους με την Άχνα. Δεν είναι εύκολο αλλά πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς”.