18 Απριλίου, 2024
  • 18 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Προβάδισμα για τον Απόλλωνα.Γκολ με την πρώτη ο Μπένσοπ.Το ΑΠΟΕΛ στο β΄ημίχρονο ήταν καλύτερο

Προβάδισμα για τον Απόλλωνα.Γκολ με την πρώτη ο Μπένσοπ.Το ΑΠΟΕΛ στο β΄ημίχρονο ήταν καλύτερο

By on 22 Ιανουαρίου, 2020 0 880 Views

Ο Απόλλωνας ήταν ο νικητής στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στο ΑΠΟΕΛ για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Coca Cola. Οι «γαλάζιοι» επικράτησαν με 1-0 στο Τσίρειο και πήραν προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού που θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη στο ΓΣΠ.
Το μοναδικό γκολ της νίκης σημείωσε ο Σάρλισον Μπένσοπ στο 4΄ με κοντινό πλασέ μετά από λάθος του Μερκή. Παρά το γεγονός ότι το σκορ άνοιξε νωρίς, δεν επιτεύχθηκε άλλο γκολ. Το ΑΠΟΕΛ είχε αρκετές ευκαιρίες, κυρίως στα αρχικά στάδια του δευτέρου ημιχρόνου, όμως δεν κατάφερε να τις αξιοποιήσει.Γενικά ο Απόλλωνας ήταν καλύτερος στο Α΄ημίχρονο ενώ το ΑΠΟΕΛ ανέβηκε στο β΄ημίχρονο και με την είσοδο των Ιωάννου και Τάμαρι ήταν πολύ καλύτερο αλλά δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε .

Το ΑΠΟΕΛ έπαιξε με αρκετές αλλαγές στην 11αδα σε όλες τις γραμμές ενώ έκαναν ντεπούτο οι Γένσεν και Γέφτοβιτς που είχαν καλές στιγμές αλλά χρειάζονται χρόνο για να κριθούν

Το 1-0 δίνει προβάδισμα στον Απόλλωνα αλλά όλα θα κριθούν στο ΓΣΠ στο δεύτερο παιγνίδι αφού το ΑΠΟΕΛ είναι ικανό για την ανατροπή.

4΄ ΓΚΟΛ 1-0 Σουτ του Γιαννιώτα, η μπάλα στρώθηκε στον Μπένσοπ, ο οποίος με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. Ντεμπούτο με γκολ για τον επιθετικό του Απόλλωνα.

ΑΠΟΛΛΩΝ (Σωφρόνης Αυγουστή): Μολ, Σάλαϊ, Σελίμοβιτς, Νσούε, Περέιρα, Σακέτι, Πέδρο, Αγκίρε (68΄ Αντωνιάδης), Γιαννιώτας (56΄ Ντένιτς), Παπουλής, Μπένσοπ (76΄ Πίττας)

Στον πάγκο: Δημητρίου, Βασιλείου, Χαραλάμπους, Ματέι, ΣαρδινέροΑΠΟΕΛ (Κόρε Ινγκεμπρίγκτσεν): Βάτερμαν, Μακρής, Βούρος (46΄ Ιωάννου), Μερκής, Σιέλης, Άλεφ, Γένσεν (75΄ Σόουζα), Ντε Βινσέντι, Βιντιγκάλ, Γέφτοβιτς (65΄ Τάμαρι), Χαλένιους
Στον πάγκο:
 Μπέλετς, Μάτιτς, Γιάκολις, Πάβλοβιτς, Καλογήρου, Σάβιτς
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Λεόντιος Τράττος (Μιχάλης Σωτηρίου – Πέτρος Πέτρου), 4ος: Λούκας Σωτηρίου, Παρ.: Ανδρέας Γεωργίου ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Γιαννιώτας, Σελίμοβιτς, Σάλαϊ / Τάμαρι
ΓΗΠΕΔΟ: 
ΤσίρειοΘΕΑΤΕΣ: 2331 εισιτήρια.