20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024

Πέρασε η Δόξα (1-1 ο δεύτερος αγώνας με την ΕΝΠ)

By on 22 Ιανουαρίου, 2020 0 1787 Views

Στο πρωτάθλημα η Ένωση κέρδισε δυο φορές τη Δόξα αλλά στο κύπελλο η Δόξα πήρε την πρόκριαη στην φάση των 8 με νίκη στο πρώτο παιγνίδι και με ισοπαλία 1-1 μστο δεύτρο παιγνίδι.Η ομάδα του Ερανοσιάν με συνολικό σκορ 3-1 πήρε το εισιτήριο για τους «8» του Κυπέλλου Coca Cola.

Από το 10λεπτο και μετά έπιασε έναν απίστευτο ρυθμό το παιχνίδι. Στο 11΄ η Ένωση είχε μεγάλη ευκαιρία με το δοκάρι του Μπάλαζιτς, έκανε άλλη μία με τον Ουντόζι για να ακολουθήσουν τρεις από πλευράς Δόξας με Ασαμόα, Καλό και Ίταλο. Ο τελευταίος είχε άλλο ένα σουτ και κάπου εκεί κόπασε το πράγμα μέχρι και την ανάπαυλα.
Μέχρι το 68΄ δεν είδαμε φάση στo β΄ημίχρονο. Σε εκείνο το λεπτό η Ένωση έκανε τους γηπεδούχους να καρδιοχτυπήσουν αλλά ο Ουντόζι δεν πρόλαβε να βάλει την προβολή στην σέντρα-μισό γκολ του Αμπαρτζουμιάν. Η φάση έγειρε την πλάστιγγα στην μεριά των φιλοξενούμενων που έβαλαν πίεση για το γκολ που θα τους έβαζε ξανά στο παιχνίδι της πρόκρισης. Στο 77΄ ο Γκράσα απέκρουσε το σουτ του Ρουσιά, το ίδιο έκανε και στην κεφαλιά του Μπαρμπόσα στο 79΄ αλλά στην επαναφορά ο Ουντόζι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 1-0 για τους φιλοξενούμενους. Από κει και πέρα όλα ήταν ανοιχτά. Τελικά η Δόξα κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα με τον Ασαμόα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων και πλέον περιμένει αντίπαλο.

ΔΟΞΑ (Εντ.Ερανοσιάν): Γκράσα, Ντερβίντ, Ζε Βαλέντε (59΄ Παπαφώτης), Ίταλο, Λουίς Κάρλος (66΄ Ζορζίνιο), Ασαμόα, Καλό, Τραϊτσέφσκι, Νελσίνιο, Μιντίκκης (57΄ Μέσκα), Χριστοφή
ΕΝΠ (Τσ. Γιανέφσκι): Κλέιμαν, Βαρέλα (86΄ Αγκίρι), Θεοδώρου, Ουντότζι, Μπαρμπόσα, Αμπαρτζουμιάν (70΄ Ριέρα), Ρουσιάς (81΄ Ανδρέου), Σπόλιαριτς, Βαλλιάνος, Μπάλαζιτς, Μαϊσουράντζε
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Καλό, Ασαμόα, Γκράσα, Ζε Βαλέντε



Διαιτητής: Θεουλή Χρυσοβαλάντης
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Χαράλαμπος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Κουντουρέττης Αντώνης
4ος Διαιτητής: Αναστάση Αναστάσης
Παρατηρητής Διαιτησίας: Τσαγγάρης Μάριος