ΔΙΕΘΝΗ
Like

Μουρίνιο – Τότεναμ: Χειρότερο ξεκίνημα στην καριέρα του μετά την Λεϊρία (pic)

22 Ιανουαρίου, 2020
263 Views
0 Comments
Μουρίνιο – Τότεναμ: Χειρότερο ξεκίνημα στην καριέρα του μετά την Λεϊρία (pic)

Παρά το θετικό ξεκίνημα των δύο σερί νικών, η συνέχεια της θητείας του Ζοσέ Μουρίνιο στην Τότεναμ έχει στεφθεί με ιστορική αποτυχία, πραγματοποιώντας το χειρότερο του ξεκίνημα μετά τον πάγκο της Λεϊρίας με μία ήττα ανά τρία παιχνίδια.

Δύο μήνες συμπληρώνονται από την ημέρα πουο Ζοσέ Μουρίνιο κάθισε για πρώτη φορά στον πάγκο της Τότεναμ και οι δύσπιστοι επικριτές του δικαιώνονται.

Μετά από 15 παιχνίδια στο Λονδίνο, ο Πορτογάλος έχει πραγματοποιήσει το δεύτερο χειρότερο ξεκίνημα της καριέρας του, με πέντε ήττες και την φτωχότερη βαθμολογική συγκομιδή μετά το πρώτο του προπονητικό του έργο στην Λεϊρία.

Συγκεκριμένα, ο Special One έχει σημειώσει ρεκόρ 7-3-5 ως προπονητής των Σπερς, με τις νίκες του να είναι για πρώτη φορά λιγότερες από τα υπόλοιπα ματς που έχει δώσει σε σύνολο 15 αγώνων (μετά την θητεία του στον πορτογαλικό σύλλογο).

Μάλιστα, οι πέντε ήττες αποτελούν την χειρότερη επίδοση του, όμοια με εκείνη στην Πόρτο, με την διαφορά ότι στους Δράκους είχε σημειώσει μία παραπάνω νίκη. Οι αρνητικές πρωτιές όμως δεν σταματούν εδώ για τον Μουρίνιο, καθώς μετά από 15 ματς η Τότεναμ έχει δεχθεί τα περισσότερα γκολ από κάθε άλλη ομάδα στην σταδιοδρομία του (21).

Comments are closed.