26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Θ.ΑΝΤΩΝΙΟΥ:Ελπίζω να μην μείνουμε στα λόγια και ν’ αλλάξουν πολλά

Θ.ΑΝΤΩΝΙΟΥ:Ελπίζω να μην μείνουμε στα λόγια και ν’ αλλάξουν πολλά

By on 21 Ιανουαρίου, 2020 0 2554 Views

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου στην ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα του αλλά και το Κυπριακό ποδόσφαιρο γενικότερα.

Αναλυτικά:
«Το πιο σημαντικό είναι η ΑΕΛ να κάνει ο καθένας από την πλευρά όπως την θέλουν όλοι, οι ποδοσφαιριστες, προπονητής και ο πρόεδρος. Η ΑΕΛ να είναι πρωταγωνίστρια, παρά τα προβλήματα αυτή θα πρέπει να είναι η προσπάθεια».

Μεταγραφικά:
«Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, τα μεταγραφικά έχουν κουράσει τον κόσμο της ΑΕΛ. Το θέμα του μπάτζετ αφορά την ομάδα. Αριθμητικά η ΑΕΛ διαθέτει αρκετούς ποδοσφαιριστές. Μερικοί είναι δανεικοι στην Κύπρο και άλλοι στο εξωτερικό. Θα δουμε ποιες ειναι απαραίτητες κινήσεις που πρέπει να γίνουν. Η αλήθεια είναι ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν μπόρεσαν να προσαρμοστούν και να βοηθήσουν. Αν είναι να φύγουν κάποιοι αυτό σίγουρα δεν θα επηράσει την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας.
Είναι κάποιοι που έχουν πάρει ευκαιρίες αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσαν ν’ ανταπεξέλθουν. Είναι και μερικοί που πρέπει να τους βγάλουμε από τον λήθαργο και να προσφέρουν περισσότερα. Να βρούμε τον τρόπο να τους ανεβάσουμε… Είναι κάποιοι που δεν έχουν δείξει αυτό που περιμέναμε… Είναι σημαντικό να χρησιμοποίησουμε τα «όπλα» που διαθέτουμε και να δώσουμε περισσότερα. Την ίδια άποψη έχει και ο Ντούσαν Κέρκεζ. Θα κάνουμε ότι έιναι δυνατόν για να βοηθήσουμε την ομάδα υπάρχει αρκετό ταλέντο στην ΑΕΛ».

Συνεργασία με Ντούσαν Κέρκεζ:
«Ο Ντούσαν Κέρκεζ είναι ένας άνθρωπος πού εχει προσφέρει πάρα πολλά στην ομάδα ως προπονητής, ως αρχηγός, ως προπονητής (κ19), ως τεχνικός διευθυντής, είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ΑΕΛ ο Κέρκεζ. Αυτή την στιγμή προέχει η πορεία της ομάδας. Έγιναν πολλά, αυτή η ομάδα άξιζε να βρίσκεται ψηλότερα στην βαθμολογία».

Για τις εξελίξεις των ημερών στο ποδόσφαιρο:
«Ελπίζω να μην μείνουμε στα λόγια και ν’ αλλάξουν πολλά με όλα αυτά που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να μπαίνουμε στο γήπεδο και να βλέπουμε τον κόπο όλων που ασχολούνται με το  ποδόσφαιρο, όχι μόνο στην ΑΕΛ αλλά σε όλες τις ομαδες. Υποφέρει φέτος η ΑΕΛ, πρέπει να είναι εκεί που πρέπει…»

Η αναφορά του Υπουργού σε ΑΕΛ και Ομόνοια:
«Η αναφορά έγινε διότι είναι οι δύο ομάδες που αντέδρασαν με ανακοινώσεις. Αν υπήρχαν στοιχεια θα δίνονταν, δεν σημαίνει ότι επειδή δεν υπάρχουν στοιχεία κάποια πράγματα δεν συμβαίνουν. Η ΑΕΛ με τον Αντρέα Σοφοκλέους ειναι εκεί και παλεύει για το δικαιο. Θέλουμε η ΑΕΛ να είναι συμμέτοχος σε ένα δίκαιο πρωτάθλημα. Θα πρέπει να παρθούν ριζοσπαστικά μέτρα και αποφασεις. Αυτοί που θα πάρουν τις αποφάσεις θα πρέπει να ειναι αμείλικτοι».

Κόσμος:
«Η ΑΕΛ ταλαιπωρείται εδώ και τρία χρόνια από τότε που πάρθηκε η ταυτότητα και αγορά εισιτηρίων από τους εκτός έδρας φιλάθλους. Έχει χρόνια που ταλαιπωρείται η ΑΕΛ. Ν’ αγαπήσουμε ξανά την ΑΕΛ, να το δείξουμε με κάθε μας κίνηση. Κάνει τρομερές μάχες στο πρωτάθλημα, ήταν στην Ευρώπη, είναι το Κύπελλο. Σέβομαι την απόφαση των οργανωμένων δεν πρόκεται να μπούμε σε διαδικασία για να αλλάξουμε την σκέψη του όποιουδηποτε. Είναι η διάθεση που υπάρχει, είδα κεφάλια κάτω. Δεν μου αρέσει αυτό. Δίνουμε μάχη μαζί με τους οργανωμένους για την Κάρτα Φιλάθλου. Πρέπει ν’ αλλάξουμε διάθεση, στο γήπεδο έχει αλλάξει… τα πράγματα κάθε μέρα θα είναι καλύτερα, ο κόσμος θέλουμε ν’ ακολουθήσει»